Kesudiós jérceragu mini rösztivel - Aviko Food Service
Kesudiós jérceragu mini rösztivel - Aviko Food Service
A kesudiót kevés zsiradékon megpirítjuk, kiszedjük és félretesszük. A zsiradékában megpirítjuk a szeletre vágott hagymát és fokhagymát. Mikor megpirult, hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet. Megszórjuk ötfűszerrel és erősen pirítjuk. Hozzáadjuk a cikkekre vágott újhagymát, a szeletelt chilit, halszószt, szójaszószt. Sózzuk, borsozzuk és erős tűzön 2-3 percet pirítjuk. A mini rösztit előírás szerint elkészítjük és tálra rendezzük. Tetejére halmozzuk a ragut és rászórjuk a pirított kesudiót.
Hozzávalók
- Csirkemell filé kg 0,4
- Kesudió kg 0,05
- Vöröshagyma kg 0,1
- Újhagyma szál 3
- Só, bors, csilipaprika,
- szójaszósz, halszósz, ötfűszer ízlés szerint
- Fokhagyma, mogyoró olaj ízlés szerint
- Mini
röszti db 8
Elkészítés
A kesudiót kevés zsiradékon megpirítjuk, kiszedjük és
félretesszük. A zsiradékában megpirítjuk a szeletre vágott hagymát
és fokhagymát. Mikor megpirult, hozzáadjuk a csíkokra vágott
csirkemellet. Megszórjuk ötfűszerrel és erősen pirítjuk. Hozzáadjuk
a cikkekre vágott újhagymát, a szeletelt chilit, halszószt,
szójaszószt. Sózzuk, borsozzuk és erős tűzön 2-3 percet pirítjuk. A
mini rösztit előírás szerint elkészítjük és tálra rendezzük.
Tetejére halmozzuk a ragut és rászórjuk a pirított kesudiót.