Karácsonyi hullámos burgonyahasábok

Karácsonyi hullámos burgonyahasábok

Hozzávalók 

4 adaghoz

Karácsonyi hullámos burgonyahasábok

Elkészítés

Elkészítés időtartama: 20 perc

  1. Készítsd el a zöldfűszerbevonatos hullámos burgonyahasábokat a csomagoláson található javaslat szerint.
  2. Vágd darabokra a shiitake gombát, közben pedig egy serpenyőben melegítsd fel az olívaolajat. Süsd a shiitake gombát 4 percig, amíg megbarnul. Reszeld vagy zúzd rá a fokhagymát, és pirítsd még 1 percig.
  3. Kanalazd a gombát egy tányérra. Töröld ki a serpenyőt papírtörlővel, és pirítsd meg benne a fenyőmagot, majd tedd félre egy tányérra.
  4. Helyezd a hullámos hasábburgonyát karácsonyfa alakban egy tálra. Halmozd rá a bébispenótot, a shiitake gombát, a paradicsomot és a fenyőmagot.
  5. Tegyél a szarvasgombás majonézből a megpakolt hullámos hasábburgonyára, és reszelj rá egy kis parmezánt.

Tipp: Szereted a keleti ízeket? Akkor hagyd ki a parmezánt, a paradicsomot pedig cseréld edamame babra. Használj wasabis majonézt, és szórd meg szezámmaggal.

Aviko Wavy Blends Garlic&Herbs hullamos_burgonyahasabok_ropogos_fokhagymas-zoldfuszeres_bevonattal