Halfilé mogyoróburgonyával - Aviko Food Service
Halfilé mogyoróburgonyával - Aviko Food Service
Elkészítés
A mogyoróburgonyát a csomagoláson jelzett módon elkészítjük. A halfilét meglocsoljuk citromlével, ízesítjük sóval és olajon sütjük vagy pároljuk. A salátát vinaigrette öntettel meglocsoljuk. A kész ételeket a tányéron elrendezzük és tálaljuk.
Elkészítési tipp
Citromkarikával szervírozható.
Hozzávalók
- Mogyoróburgonya
1,5 kg
- halfilé 1,5 kg
- saláta 400 g
- fűszeres vinaigrette 300 ml
Elkészítés
A mogyoróburgonyát a csomagoláson jelzett módon elkészítjük. A
halfilét meglocsoljuk citromlével, ízesítjük sóval és olajon sütjük
vagy pároljuk. A salátát vinaigrette öntettel meglocsoljuk. A kész
ételeket a tányéron elrendezzük és tálaljuk.
Elkészítési tipp
Citromkarikával szervírozható.