Hagymával és burgonyával töltött pita - Aviko Food Service
Hagymával és burgonyával töltött pita - Aviko Food Service
Elkészítés
Készítsük elő az Aviko étvágyfalatkákat a csomagoláson írtak szerint. A pitákat sütőben pirítsuk aranybarnára, majd töltsük meg őket salátával, Panírozott hagymakarikával, és ropogós Röszti tallérokkal. Adjuk hozzá a hummuszt, paprikát, alfalfa csírát, csicseriborsót és paradicsom szeleteket. Pár csepp citromlével ízesítsük.
Elkészítési tipp
Azonnal, melegen fogyasztandó!
Hozzávalók
• 150 g használatra kész hummusz
• 1 kg
Aviko Panírozott hagymakarika (5-6 db / adag)
• 30-40 db
Aviko Röszti tallér (3-4 db / adag)
• 10 pita
• 10 levél jégsaláta
• 10 kisebb marinált zöld chili paprika
• 4 evőkanál alfalfa csíra
• 4 evőkanál csicseriborsó
• 1 paradicsom, kockára vágva
• citromlé
• só és bors - ízlés szerint
Elkészítés
Készítsük elő az Aviko étvágyfalatkákat a csomagoláson írtak
szerint. A pitákat sütőben pirítsuk aranybarnára, majd töltsük meg
őket salátával,
Panírozott hagymakarikával, és ropogós
Röszti tallérokkal. Adjuk hozzá a hummuszt, paprikát, alfalfa
csírát, csicseriborsót és paradicsom szeleteket. Pár csepp
citromlével ízesítsük.
Elkészítési tipp
Azonnal, melegen fogyasztandó!