Receptek

  • Gyümölcssaláta őszibarackkal és dióval

Gyümölcssaláta őszibarackkal és dióval

Elkészítés

A Rösti falatkákat olajsütőben sütjük 3 - 5 percig 175 ° C hőmérsékleten, vagy sütőben 15 - 20 percig 220 °C-on. A tört diót zsíradék nélkül pirítsuk meg serpenyőben, majd tegyük félre. Mossuk meg a salátát, az őszibarackot, az újhagymát és a paradicsomokat, majd alaposan töröljük szárazra. Minden hozzávalót vágjunk falatnyi méretűre, majd tegyük mindezt egy nagy salátástálba. Adjuk hozzá az apróra vágott mentát és a pirított diót. Keverjük össze a dressing hozzávalóit, és adjuk a salátához.

Tálalási mód:
Saláta öntettel díszítjük és pirított Rösti falatkákkal tálaljuk, megfelelő tányérkában.

Elkészítési tipp

Ha a dressinget egy külön edényben tároljuk / használjuk fel, akkor a salátát röviddel a fogyasztás előtt érdemes feldíszíteni.