boseges-grip-n-dip-csonakburgonya

Grip n'Dip Csónakburgonya GAZDAGON

HOZZÁVALÓK

AVIKO

750 g Grip ‘n Dip Fries Csónakburgonya

EGYÉB

1 adag tépett BBQ csirkehús jégsalátával, (sült) paradicsommal és petrezselyemmel*
1 adag tépett teriyaki sertéshús pak choi-jal, friss korianderrel és pörkölt szezámmaggal*
1 adag sült zöldség rukkolával, lime-os bazsalikomos majonézzel és pörkölt fenyőmaggal*

boseges-grip-n-dip-csonakburgonya

*TÉPETT BBQ CSIRKE - 4 ADAG

Melegítsük elő a sütőt 150 ºC-ra. Tegyünk 6 csirkecombot egy sütőtálba, és öntsünk rá 150 ml (füstös) barbecue-szószt. Fedjük le az edényt alufóliával, és süssük a csirkecombokat 3 órán át az előmelegített sütőben.
Távolítsuk el a csirkecombok bőrét és csontjait, és két villával tépjünk apró darabokat a csirkehúsból. A csirkehúst keverjük össze a sült szafttal, majd fűszerezzük sóval és borssal. A tépett csirkét lefedve hűtőszekrényben tároljuk, és tálalás előtt serpenyőben melegítsük fel.
Tálaljuk extra barbecue-szósszal, apróra vágott jégsalátával, (sült) koktélparadicsommal és (friss) petrezselyemmel, valamint Grip 'n Dip csónakburgonyával.

*TÉPETT TERIYAKI SERTÉS - 8 ADAG

Melegítsük elő a sütőt 150 ºC-ra.
Tegyünk 2½ kg sertésbélszínt egy sütőtálba, és öntsünk rá 300 ml teriyaki szószt. Fedjük le az edényt alufóliával, és a sertéshúst az előmelegített sütőben 6 órán át süssük.
Két villa segítségével tépjünk apró darabokat a sertéshúsból, és keverjük össze a sült szafttal.
Ízesítsük sóval és borssal. A tépett sertéshúst lefedve a hűtőszekrényben tároljuk, és tálalás előtt serpenyőben melegítsük fel; igény szerint, hozzáadhatunk még egy kevés teriyaki szószt.
Tálaljuk apróra szeletelt (bébi) pak choi-jal, friss korianderrel, pirított szezámmaggal és lime-kockákkal a Grip 'n Dip csónakburgonya tetején.