Fokhagymás garnéla chili chaeddar sajtfalatokkal - Aviko Food Service
Fokhagymás garnéla chili chaeddar sajtfalatokkal - Aviko Food Service
A chili cheddar falatokat előírás szerint kisütjük. A garnélákat megtisztítjuk. Az olívaolajat felhevítjük. Beletesszük a fokhagymát, sót, borsot. Picit pirítjuk, majd rádobjuk a rákokat. 1 percig pirítjuk oldalanként. A sajtot tányérra rendezzük és ráhalmozzuk a rákokat. Meglocsoljuk a fokhagymás szafttal és megszórjuk petrezselyemmel.
Hozzávalók
- Nagyméretű nyers garnéla kg 0,4
- Olívaolaj, fokhagyma ízlés szerint
- Só, durva bors ízlés szerint
-
Chili Cheddar sajtfalatok kg 0,4
Elkészítés
A
chili cheddar falatokat előírás szerint kisütjük. A
garnélákat megtisztítjuk. Az olívaolajat felhevítjük. Beletesszük
a fokhagymát, sót, borsot. Picit pirítjuk, majd rádobjuk a rákokat.
1 percig pirítjuk oldalanként. A sajtot tányérra rendezzük és
ráhalmozzuk a rákokat. Meglocsoljuk a fokhagymás szafttal és
megszórjuk petrezselyemmel.