Receptek az Aviko Food Service-től

  • Focaccia pestoval, zöldségekkel és Aviko chilis sajtfalatkákkal

Focaccia zöldpaprikával, lilahagymával, uborkával és chilis sajtfalatkával - Aviko Food Service

Focaccia zöldpaprikával, lilahagymával, uborkával és chilis sajtfalatkával - Aviko Food Service Elkészítés Melegítsük elő a sütőt. Törjük át a fokhagymát, keverjük el az olajjal sóval és borssal. Vágjuk a focaccia kenyeret, vagy pizzatésztát négyfelé. Kenjük meg fűszeres olajjal és szórjuk meg egy kevés sajttal. Készítsük el a chilis sajtfalatkákat a csomagoláson lévő utasítás szerint. Tegyük a focaccia kenyeret vagy pizzatésztát 6-8 percre az előmelegített sütőbe, míg a sajt megolvad és a teteje megbarnul. Eközben vágjuk a paprikát és a hagymát vékony csíkokra, az uborkát pedig szeletekre. Helyezzünk két kenyeret egy fadeszkára. Halmozzunk egy adag salátakeveréket, hagymát, uborkát, paprikát, valamint 3 falatkát a tetejére. Locsoljuk meg olívaolajjal és pestóval. Elkészítési tipp Külön edényben tálaljunk hozzá még egy adag pestót.

Elkészítés

Melegítsük elő a sütőt. Törjük át a fokhagymát, keverjük el az olajjal sóval és borssal. Vágjuk a focaccia kenyeret, vagy pizzatésztát négyfelé. Kenjük meg fűszeres olajjal és szórjuk meg egy kevés sajttal. Készítsük el a chilis sajtfalatkákat a csomagoláson lévő utasítás szerint. Tegyük a focaccia kenyeret vagy pizzatésztát 6-8 percre az előmelegített sütőbe, míg a sajt megolvad és a teteje megbarnul. Eközben vágjuk a paprikát és a hagymát vékony csíkokra, az uborkát pedig szeletekre. Helyezzünk két kenyeret egy fadeszkára. Halmozzunk egy adag salátakeveréket, hagymát, uborkát, paprikát, valamint 3 falatkát a tetejére. Locsoljuk meg olívaolajjal és pestóval.

Elkészítési tipp

Külön edényben tálaljunk hozzá még egy adag pestót.