Falatkavariációk fűszeres sütőtök mártogatóssal - Aviko Food Service
Falatkavariációk fűszeres sütőtök mártogatóssal - Aviko Food Service
Elkészítés
Készítse el a chilis sajtfalatkákat és az édesburgonyát a csomagoláson lévő utasítás szerint. Vágjuk a zöldpaprikát vékony szeletekre, a piros paprikát pedig apró darabokra. Keverjük el a sütőtökpürét az olívaolajjal, chili porral, zúzott fokhagymával, és ízesítsük sóval és borssal. Helyezzünk egy tányérra személyenként 9-10 darab chilis sajtfalatkát az édesburgonya hasábokkal együtt, valamint néhány nachos-t, és külön tálba a sütőtök mártogatóst.
Elkészítési tipp
Szórjuk meg színes paprikaszeletekkel. Fűszerezzük sóval és borssal ízlés szerint.
Hozzávalók
10 adag
-
Chilis sajtfalatkák (9-10 db. személyenként) 2 kg
- Édesburgonya
hasábok 1,5 kg
- friss zöld chili paprika 3 db.
- friss piros chili paprika 1 db.
- sütőtök (püré) 1 kg
- chilipor 3-4 teáskanál
- zúzott fokhagyma 4 gerezd
- só és fekete bors ízlés szerint
- olívaolaj 200 ml
- kész, csomagolt nachos 2 db.
Elkészítés
Készítse el a chilis sajtfalatkákat és az édesburgonyát a
csomagoláson lévő utasítás szerint. Vágjuk a zöldpaprikát vékony
szeletekre, a piros paprikát pedig apró darabokra. Keverjük el a
sütőtökpürét az olívaolajjal, chili porral, zúzott fokhagymával, és
ízesítsük sóval és borssal. Helyezzünk egy tányérra személyenként
9-10 darab chilis sajtfalatkát az édesburgonya hasábokkal együtt,
valamint néhány nachos-t, és külön tálba a sütőtök mártogatóst.
Elkészítési tipp
Szórjuk meg színes paprikaszeletekkel. Fűszerezzük sóval és
borssal ízlés szerint.