Receptek

  • Édes - csípős burgonya kókuszos garnélarákkal

Édes - csípős burgonya kókuszos garnélarákkal

Elkészítés

A garnélarákot fokhagymából, gyömbérből és repce étolajból kevert pácba tesszük legalább egy órára. A káposztát forró vízben chili hozzáadásával blansírozzuk, ezt követően az összes zöldséget repceolajon pirítsuk meg. Ezt le kell önteni édes chili szósszal. Sóval és zöldcitromlével tetszés szerint ízesítjük, kisebb cikkekre vágott hagymával díszítjük. A burgonyát sütőzacskóban vagy serpenyőben arany színűre sütjük. Ezt követően cukrot és kókuszreszeléket adunk hozzá és kissé karamellizáljuk. Ízlés szerint ízesítjük.

Elkészítési tipp

Ez az étel vegetáriánus változatban is készíthető tofu és kb. 200 gramm kesudió hozzáadásával.