Dürüm Kebab krémsajttal töltve - Aviko Food service
Dürüm Kebab krémsajttal töltve - Aviko Food service
Elkészítés
Készítsük el a Zöldfűszeres krémsajttal töltött röszti táskákat a csomagoláson leírtak szerint. Vágjuk finomra a káposztát, adjunk hozzá kevés sót, gyúrjuk össze, majd tegyük félre pár percre, amíg levet ereszt. Öntsük le róla a vizet, és adjuk hozzá a többi alapanyagot: a megmosott spenót leveleket, apróra vágott mentát, mézet és citromlevet - keverjük össze és fűszerezzük ízlés szerint.Vágjuk a hagymát vékony karikákra, valamint a paradicsomot negyedekre. Melegítsük elő a tortillákat a sütőben. Minden tortilla közepére helyezzünk egy adag salátát és Zöldfűszeres krémsajttal töltött röszti táskát, adjuk hozzá a hagymát és a paradicsomokat, majd finoman hajtsuk össze. A tekercseket vágjuk 2-3 kisebb részre. Tálaljuk melegen, tálban vagy tányéron.
Elkészítési tipp
A tortillákat tekerjük sütőpapírba vagy alufóliába - így könnyebben fogyaszthatóak.
Hozzávalók
• 10 db
Zöldfűszeres krémsajttal töltött röszti táska
• 500 g káposzta
• só és bors - ízlés szerint
• 5 g friss menta
• 20 ml olívaolaj
• 10 g méz
• 15 ml citromlé
• 100 g lilahagyma
• 200 g koktélparadicsom
• 100g of friss spenót (bébispenót)
• 10 tortilla (20 cm) vagy helyette török kenyér
Elkészítés
Készítsük el a
Zöldfűszeres krémsajttal töltött röszti táskákat a csomagoláson
leírtak szerint. Vágjuk finomra a káposztát, adjunk hozzá kevés
sót, gyúrjuk össze, majd tegyük félre pár percre, amíg levet
ereszt. Öntsük le róla a vizet, és adjuk hozzá a többi alapanyagot:
a megmosott spenót leveleket, apróra vágott mentát, mézet és
citromlevet - keverjük össze és fűszerezzük ízlés szerint.Vágjuk a
hagymát vékony karikákra, valamint a paradicsomot negyedekre.
Melegítsük elő a tortillákat a sütőben. Minden tortilla közepére
helyezzünk egy adag salátát és Zöldfűszeres krémsajttal töltött
röszti táskát, adjuk hozzá a hagymát és a paradicsomokat, majd
finoman hajtsuk össze. A tekercseket vágjuk 2-3 kisebb részre.
Tálaljuk melegen, tálban vagy tányéron.
Elkészítési tipp
A tortillákat tekerjük sütőpapírba vagy alufóliába - így
könnyebben fogyaszthatóak.