Receptek az Aviko Food Service-től

  • Currys csirke satay rizzsel és Aviko darabolt édesburgonyával

Currys csirke satay édesburgonyával - Aviko Food Service

Currys csirke satay édesburgonyával - Aviko Food Service Elkészítés 1. Forraljunk vizet egy edényben, tegyük bele a rizst és főzzük a csomagoláson található leírásnak megfelelően. 2. Egy serpenyőben hevítsünk olajat, tegyük bele a csirkét és süssük rendszeresen forgatva, míg mindenhol megpirul. Adjuk hozzá a hagymát és kevergetve pirítsuk, míg megpuhul. 3. Keverjük bele a currykrémet és főzzük még egy percig, majd adjuk hozzá a kókusztejet. Forraljuk fel és főzzük lassan 5 percig. Adjuk hozzá az édesburgonya kockákat és a borsót, majd főzzük kb. 2 percig, míg a batáta átforrósodik. 4. Keverjük bele a mogyoróvajat és ízlés szerint fűszerezzük. Tálaljuk a satay-t a rizs mellé, szórjuk meg korianderrel és adjuk mellé a citromgerezdeket.

Elkészítés

1. Forraljunk vizet egy edényben, tegyük bele a rizst és főzzük a csomagoláson található leírásnak megfelelően. 

2. Egy serpenyőben hevítsünk olajat, tegyük bele a csirkét és süssük rendszeresen forgatva, míg mindenhol megpirul. Adjuk hozzá a hagymát és kevergetve pirítsuk, míg megpuhul.

3. Keverjük bele a currykrémet és főzzük még egy percig, majd adjuk hozzá a kókusztejet. Forraljuk fel és főzzük lassan 5 percig. Adjuk hozzá az édesburgonya kockákat és a borsót, majd főzzük kb. 2 percig, míg a batáta átforrósodik. 

4. Keverjük bele a mogyoróvajat és ízlés szerint fűszerezzük. Tálaljuk a satay-t a rizs mellé, szórjuk meg korianderrel és adjuk mellé a citromgerezdeket.