Receptek az Aviko Food Service-től

  • Club sandwich röszti tallérokból

Club Sandwich - Aviko Food Service

Club Sandwich - Aviko Food Service A Rösti tallérokat előmelegített sütőben kell sütni, GN perforált tálcán, 20 percig 220°C hőmérsékleten, légkeveréses sütéssel. A fűszerezett csirkemellet a repceolajjal kikent serpenyőben megsütjük. Ezután hagyjuk kihűlni, majd vágjuk vékony szeletekre. A salátaleveleket vágjuk széles csíkokra. A paradicsomot vágjuk vékony szeletekre. A bacon szalonnát süssük meg ropogósra egy serpenyőben, közepes lángon. A Rösti tallérokat vékonyan terítsük be túróval, majd vágjuk félbe. 5 Rösti fél korongot fedjünk be csirkemell szeletekkel és a paradicsommal. Ezután helyezzünk rá egy réteg salátalevelet, majd rakjunk hozzá egy darab ropogós bacon szalonnát. A megmaradt felébe vágott tallérokat túróval bevont felülettel rakjuk lefelé. Gyengén nyomjuk össze. Elkészítési tipp Rösti tallérokból sok más szendvics is készíthető még.

Elkészítés

A Rösti tallérokat előmelegített sütőben kell sütni, GN perforált tálcán, 20 percig 220°C hőmérsékleten, légkeveréses sütéssel.

A fűszerezett csirkemellet a repceolajjal kikent serpenyőben megsütjük. Ezután hagyjuk kihűlni, majd vágjuk vékony szeletekre.

A salátaleveleket vágjuk széles csíkokra. A paradicsomot vágjuk vékony szeletekre. A bacon szalonnát süssük meg ropogósra egy serpenyőben, közepes lángon.

A Rösti tallérokat vékonyan terítsük be túróval, majd vágjuk félbe. 5 Rösti fél korongot fedjünk be csirkemell szeletekkel és a paradicsommal. Ezután helyezzünk rá egy réteg salátalevelet, majd rakjunk hozzá egy darab ropogós bacon szalonnát. A megmaradt felébe vágott tallérokat túróval bevont felülettel rakjuk lefelé. Gyengén nyomjuk össze.

Elkészítési tipp

Rösti tallérokból sok más szendvics is készíthető még.