Receptek az Aviko Food Service-től

  • Aviko churros fahéjas cukkoral és likőrös kávéhabbal

Churros fahéjas cukorral és Licor 43 kávéhabbal - Aviko Food Service

Churros fahéjas cukorral és Licor 43 kávéhabbal - Aviko Food Service Elkészítés Melegítsük meg a Licor 43-at egy serpenyőben és oldjuk fel benne a zselatinlapocskákat. Hagyjuk teljesen kihűlni. Verjük keményre a habtejszínt a cukorral, majd adjuk hozzá az instant kávét, végül keverjük bele a kihűlt likőrös zselatint. Adjuk hozzá a mascarponét, majd óvatosan forgassuk össze a keveréket egy spatulával. Tegyük a habot egy órára a hűtőbe. Időközben készítsük el a Churrost a csomagoláson leírtak szerint. Itassuk le egy papírtörlővel. Szórjuk meg a fahéjas cukorral és tálaljuk a Licor 43 kávéhabbal. A tetejére aprított kávébabot szórjunk. Elkészítési tipp Az egyik adagot szórjuk meg porcukorral és aprított mandulával!

Elkészítés

Melegítsük meg a Licor 43-at egy serpenyőben és oldjuk fel benne a zselatinlapocskákat. Hagyjuk teljesen kihűlni. Verjük keményre a habtejszínt a cukorral, majd adjuk hozzá az instant kávét, végül keverjük bele a kihűlt likőrös zselatint.  Adjuk hozzá a mascarponét, majd óvatosan forgassuk össze a keveréket egy spatulával. Tegyük a habot egy órára a hűtőbe.  Időközben készítsük el a Churrost a csomagoláson leírtak szerint. Itassuk le egy papírtörlővel. Szórjuk meg a fahéjas cukorral és tálaljuk a Licor 43 kávéhabbal. A tetejére aprított kávébabot szórjunk.

Elkészítési tipp

Az egyik adagot szórjuk meg porcukorral és aprított mandulával!