Receptek

  • Churros fahéjas cukorral és Licor 43 kávéhabbal

Churros fahéjas cukorral és Licor 43 kávéhabbal

Elkészítés

Melegítsük meg a Licor 43-at egy serpenyőben és oldjuk fel benne a zselatinlapocskákat. Hagyjuk teljesen kihűlni. Verjük keményre a habtejszínt a cukorral, majd adjuk hozzá az instant kávét, végül keverjük bele a kihűlt likőrös zselatint.  Adjuk hozzá a mascarponét, majd óvatosan forgassuk össze a keveréket egy spatulával. Tegyük a habot egy órára a hűtőbe.  Időközben készítsük el a Churrost a csomagoláson leírtak szerint. Itassuk le egy papírtörlővel. Szórjuk meg a fahéjas cukorral és tálaljuk a Licor 43 kávéhabbal. A tetejére aprított kávébabot szórjunk.

Elkészítési tipp

Az egyik adagot szórjuk meg porcukorral és aprított mandulával!