
Churros eperszósszal és fehércsoki reszelékkel
Hozzávalók
10 adag
- 1 kg Aviko Churros - spanyol csurgatott fánk (egyenes)
- ½ tábla fehér csokoládé (50 g)
- 200 g cukor
- 1 kis citrom héja és leve
- 400g friss eper, tisztított és felezett

Elkészítés
Egy kis nyeles lábasba tegyük bele a cukrot, citromhéjat és citromlevet, és nagyon alacsony hőfokon főzzük 10 percig, míg a cukor felolvad. Adjuk hozzá az epret és folytassuk a főzést alacsony hőmérsékleten 20 percig, amíg az eper levet enged és a keverék lassan forrni kezd.
A csomagoláson lévő utasítás szerint, készítsük el a Churrost. Csepegtessük le konyhai törlőpapíron.
Minden adag Churrost tálaljunk a szósszal és fehércsokoládé reszelékkel a tetején.
Jó étvágyat!