Chilis sajtfalatkás saslik garnélával - Aviko Food Service
Chilis sajtfalatkás saslik garnélával - Aviko Food Service
Elkészítés
Készítsük el a chilis sajtfalatkákat a csomagoláson lévő utasítás szerint. Helyezzük a garnélákat a sütőbe egy másik tepsin az utolsó 6 percre. Vágjuk a zöld citromot cikkekre. Szúrjunk 3-3 falatkát és garnélát egymás után a fanyársakra. Helyezzünk 2 nyársat a tányérra. Tálaljuk melegen. Díszítsük friss korianderrel, chili paprikával és a citromgerezdekkel.
Elkészítési tipp
Tegyünk személyenként 3-4 nagyobb kanál ajvárt külön edénybe.
Hozzávalók
10 adag
-
Chilis sajtfalatkák (5-6 db. személyenként) 1 kg
- közepes méretű garnéla (friss vagy fagyasztott, héjas vagy
tisztított, 4 db. személyenként) 40 db.
- zöld citrom 5 db.
- friss koriander ízlés szerint
- friss chili paprika díszítéshez
- hosszú fapálca 20 db.
- friss chili paprika díszítéshez
Elkészítés
Készítsük el a chilis sajtfalatkákat a csomagoláson lévő
utasítás szerint. Helyezzük a garnélákat a sütőbe egy másik tepsin
az utolsó 6 percre. Vágjuk a zöld citromot cikkekre. Szúrjunk 3-3
falatkát és garnélát egymás után a fanyársakra. Helyezzünk 2
nyársat a tányérra. Tálaljuk melegen. Díszítsük friss korianderrel,
chili paprikával és a citromgerezdekkel.
Elkészítési tipp
Tegyünk személyenként 3-4 nagyobb kanál ajvárt külön
edénybe.