camembert_sajtfalatkak_kortevel_avokadoval_es_keksajttal

Camembert sajtfalatkák körtével, avokádóval és kéksajttal

Hozzávalók

  • 6 db Aviko Camembert sajtfalatkák
  • 180 g körte
  • 60 g avokádó
  • 60 g eper
  • 60 g kéksajt
  • 20 g dió
  • 10 g citromlé
  • 20 g madársaláta
  • 20 g méz
  • 50 ml olívaolaj
  • 10 ml balzsamecet
  • Só, bors
Aviko camembert_sajtfalatkak_talalva

A receptben felhasznált Aviko termékek

Elkészítés

  1. Készítsd el a camembert sajtfalatkákat a csomagoláson található utasítás szerint.
  2. A körtéket vágd félbe, távolítsd el a magházat, majd szeleteld vékonyra. A végén locsold meg citromlével, hogy ne barnuljon meg.
  3. Keverd össze az olívaolajat, a mézet, a citromlevet és a balzsamecetet. Alaposan dolgozd össze, majd ízesítsd sóval és borssal.
  4. Az avokádót vágd nagyobb kockákra.
  5. Helyezd a szeletelt körtét egy tányérra carpaccio-szerűen, majd add hozzá a madársalátát, az avokádót és a camembert sajtfalatkákat. Szórd meg dióval, a kéksajttal és az eperdarabokkal. Végül locsold meg az előkészített öntettel.