Receptek

  • Burgonyalepény sertéshússal és barbecue (BBQ) szósszal sütve

Burgonyalepény sertéshússal és barbecue (BBQ) szósszal sütve

Elkészítés

A paprikát 200˚C-os sütőben megsütjük és meghámozzuk. A tarját 0,5 cm-es szeletekre vágjuk. A hagymát szalmára vágjuk és olajban kissé megfonnyasztjuk. Fokhagymát, paradicsomot, szilvát, ketchupot, cukrot és borecetet turmixszoljunk össze. A burgonyalepényt olajban süssük ki a csomagoláson jelzett módon. Ezután tortaszerűen egymásra rakjuk a burgonyalepényt, a füstölt sertéshúst, hagymát, sajtot, szószt, burgonyalepényt, füstölt sertéshúst, hagymát, sajtot, szószt, burgonyalepényt. Az egészet 175˚C hőmérsékletű sütőbe 8-10 percre tesszük. Forró BBQ szósszal tálaljuk.