Receptek az Aviko Food Service-től

  • Aviko burgonyalepény pizza módra gombával és sajttal

Burgonyalepény pizza módra – gombával és sajttal - Aviko Food Service

Burgonyalepény pizza módra – gombával és sajttal - Aviko Food Service A burgonyalepényt a csomagoláson jelzett módon elkészítjük. A hagymát és fokhagymát vajon megdinszteljük, hozzáadjuk a paradicsomot és kb. 15 percig főzzük, amíg a szósz jó sűrű nem lesz. Ezután hozzáadjuk az oreganót és olívaolajat. A megsütött, kihűlt burgonyalepényt megkenjük szósszal és a tetejére nyers gombaszeleteket teszünk. Megszórjuk reszelt sajttal, és 180˚C-os sütőben 7-8 percig sütjük.

Elkészítés

A burgonyalepényt a csomagoláson jelzett módon elkészítjük. A hagymát és fokhagymát vajon megdinszteljük, hozzáadjuk a paradicsomot és kb. 15 percig főzzük, amíg a szósz jó sűrű nem lesz. Ezután hozzáadjuk az oreganót és olívaolajat. A megsütött, kihűlt burgonyalepényt megkenjük szósszal és a tetejére nyers gombaszeleteket teszünk. Megszórjuk reszelt sajttal, és 180˚C-os sütőben 7-8 percig sütjük.