Burgonyagerezdek tarjával mexikói módra - Aviko Food Service
Burgonyagerezdek tarjával mexikói módra - Aviko Food Service
A pác összetevőit (ketchup, mustár, Tabasco, koriander, chili paprika, fokhagyma, fél pohár olaj) összekeverjük. A tarját 10 szeletre vágjuk, finoman összenyomjuk kézzel és pácoljuk. A káposztát finomra gyaluljuk, a szósz összetevőit (majonéz, joghurt, citromlé, kapor, fokhagyma) összekeverjük, ízlés szerint sóval, borssal, cukorral ízesítjük és a káposztával összekeverjük. A tarját a pácból vegyük ki és forró grillen rövid ideig grillezzük. A burgonyagerezdeket a csomagoláson található javaslat szerint megsütjük. Káposztasalátával tálaljuk.
Hozzávalók
- csont nélküli tarja 1,8 kg
- burgonyagerezdek
1 kg
- ketchup 0,25 kg
- mustár 0,25 kg
- összevágott koriander 1 evőkanál
- fokhagymagerezd 16 db
- olaj 0,15 liter
- zsenge káposzta 1 db
- majonéz 0,25 kg
- joghurt 0,25 liter
- citrom 1 db
- összevágott kapor 2 evőkanál
- só, bors, cukor ízlés szerint
- tabasco, chili paprika ízlés szerint
Elkészítés
A pác összetevőit (ketchup, mustár, Tabasco, koriander, chili
paprika, fokhagyma, fél pohár olaj) összekeverjük. A tarját 10
szeletre vágjuk, finoman összenyomjuk kézzel és pácoljuk. A
káposztát finomra gyaluljuk, a szósz összetevőit (majonéz, joghurt,
citromlé, kapor, fokhagyma) összekeverjük, ízlés szerint sóval,
borssal, cukorral ízesítjük és a káposztával összekeverjük. A
tarját a pácból vegyük ki és forró grillen rövid ideig
grillezzük. A burgonyagerezdeket a csomagoláson található javaslat
szerint megsütjük. Káposztasalátával tálaljuk.