Receptek az Aviko Food Service-től

  • Aviko héjas burgonyagerezdek spenóttal, mozzarellával, mogyoróval és csirkével

Burgonyagerezdek spenóttal és mogyoróval - Aviko Food Service

Burgonyagerezdek spenóttal és mogyoróval - Aviko Food Service A burgonyagerezdeket (wedges) összekeverjük olívával, Pini mogyoróval és fűszerekkel. 200°C-os sütőben 10 percig sütjük. A spenótleveleket és a mozzerella sajtot megfűszerezzük. A csirkét az olajon megsütjük, sóval és rozmaringgal fűszerezzük. A salátát összetépkedjük, hozzáadjuk a koktélparadicsomot, kukoricát és a chili szószt. Elkészítési tipp A csirke más hússal is helyettesíthető. Pini mogyoró helyett diót, mogyorót vagy mandulát használhatunk.

Elkészítés

A burgonyagerezdeket (wedges) összekeverjük olívával, Pini mogyoróval és fűszerekkel.  200°C-os  sütőben 10 percig sütjük.  A spenótleveleket és a mozzerella sajtot megfűszerezzük. A csirkét az olajon megsütjük, sóval és rozmaringgal fűszerezzük. A salátát összetépkedjük, hozzáadjuk a koktélparadicsomot, kukoricát és a chili szószt.

Elkészítési tipp

A csirke más hússal is helyettesíthető. Pini mogyoró helyett diót, mogyorót vagy mandulát használhatunk.