Burgonya spárgával és hollandi mártással - Aviko Food Service
Burgonya spárgával és hollandi mártással - Aviko Food Service
Elkészítés
A burgonyát ( Aviko Potatoes 20/30) a csomagoláson jelzett módon készítse el. A spárgát alaposan megtisztítjuk, és kis lángon főzzük. A vajjal leöntött és petrezselyemzölddel meghintett burgonyát sonkával, spárgával és meleg hollandi mártással azonnal tálaljuk.
Elkészítési tipp
A sonkát vágja csíkokra, és hollandi mártással öntse le.
Hozzávalók
-
Friss burgonya 20/30 1,5 kg
- spárga 5 kg
- hollandi mártás 1,5 l
- vaj, ízlés szerint
- frissen vágott petrezselyemzöld, ízlés szerint
Elkészítés
A burgonyát (
Aviko Potatoes 20/30) a csomagoláson jelzett módon készítse el.
A spárgát alaposan megtisztítjuk, és kis lángon főzzük. A vajjal
leöntött és petrezselyemzölddel meghintett burgonyát sonkával,
spárgával és meleg hollandi mártással azonnal tálaljuk.
Elkészítési tipp
A sonkát vágja csíkokra, és hollandi mártással öntse le.