Burgonya marhasülttel és szezonális zöldségekkel - Aviko Food Service
Burgonya marhasülttel és szezonális zöldségekkel - Aviko Food Service
Elkészítés
A burgonyát (Aviko Potatoes 30/40) a csomagoláson jelzett módon készítse el, majd öntse le vajjal és hintse meg petrezselyemzölddel. A marhapecsenyét addig sütjük, amíg a belseje szép rózsaszínű nem lesz. Felszeletelve, vajjal leöntött zöldségekkel tálaljuk. A pecsenyeszószt külön tálaljuk.
Elkészítési tipp
A megsütött húst szeletelés előtt 15 perccel vegye ki a sütőből.
Hozzávalók
-
Friss burgonya 30/40 1,5 kg
- pecsenye (marhahús) 2 kg
- mélyfagyasztott zöldség 1,5 kg
- pecsenyeszósz 1 l
- vaj, ízlés szerint
- finomra vágott petrezselyemzöld ízlés szerint
Elkészítés
A burgonyát
(Aviko Potatoes 30/40) a csomagoláson jelzett módon készítse
el, majd öntse le vajjal és hintse meg petrezselyemzölddel. A
marhapecsenyét addig sütjük, amíg a belseje szép rózsaszínű nem
lesz. Felszeletelve, vajjal leöntött zöldségekkel tálaljuk. A
pecsenyeszószt külön tálaljuk.
Elkészítési tipp
A megsütött húst szeletelés előtt 15 perccel vegye ki a
sütőből.