Buggyantott tojás Édesburgonya Gratin-el - Aviko Food Service
Elkészítés
1. Süssük meg az Aviko Édesburgonya Gratin-t a csomagoláson található leírás szerint.
2. Forraljunk vizet egy edényben, kapcsoljuk le lassú forralásra. Adjunk hozzá egy kevés fehérbor ecetet.
3. Törjük fel a tojást, kis tálkába. Finoman keverjük a vizet, hogy mozogjon, majd tegyük a tojásokat óvatosan a vízbe.
4. Hogy a tojások ne ragadjanak össze, a vizet alkalmannként megkeverve, fözzük 2 és ½ percig.
5. Szűrőkanállal vegyük ki a vízből, és csöpögtessük le.
6. Tálaláshoz a gratin adagokat helyezzük egy tányér közepére.
7. Tegyünk egy szelet sonkát minden gratin-re, majd fedjük be a buggyantott tojással .
8. Kanalazzuk rá a hollandi mártást, és szórjuk meg metélőhagymával és egy csipet paprikával.
Jó étvágyat!
Elkészítés
1. Süssük meg az Aviko Édesburgonya Gratin-t a csomagoláson
található leírás szerint.
2. Forraljunk vizet egy edényben, kapcsoljuk le lassú
forralásra. Adjunk hozzá egy kevés fehérbor ecetet.
3. Törjük fel a tojást, kis tálkába. Finoman keverjük a vizet,
hogy mozogjon, majd tegyük a tojásokat óvatosan a vízbe.
4. Hogy a tojások ne ragadjanak össze, a vizet alkalmannként
megkeverve, fözzük 2 és ½ percig.
5. Szűrőkanállal vegyük ki a vízből, és csöpögtessük le.
6. Tálaláshoz a gratin adagokat helyezzük egy tányér
közepére.
7. Tegyünk egy szelet sonkát minden gratin-re, majd fedjük be a
buggyantott tojással .
8. Kanalazzuk rá a hollandi mártást, és szórjuk meg
metélőhagymával és egy csipet paprikával.
Jó étvágyat!