Receptek

  • Eggs Benedict with Sweet Potato Gratin

Buggyantott tojás Édesburgonya Gratin-el

Elkészítés

1. Süssük meg az Aviko Édesburgonya Gratin-t a csomagoláson található leírás szerint.

2. Forraljunk vizet egy edényben, kapcsoljuk le lassú forralásra. Adjunk hozzá egy kevés fehérbor ecetet.

3. Törjük fel a tojást, kis tálkába. Finoman keverjük a vizet, hogy mozogjon, majd tegyük a tojásokat óvatosan a vízbe.

4. Hogy a tojások ne ragadjanak össze, a vizet alkalmannként megkeverve, fözzük 2 és ½ percig.

5. Szűrőkanállal vegyük ki a vízből, és csöpögtessük le.

6. Tálaláshoz a gratin adagokat helyezzük egy tányér közepére.

7. Tegyünk egy szelet sonkát minden gratin-re, majd fedjük be a buggyantott tojással .

8. Kanalazzuk rá a hollandi mártást, és szórjuk meg metélőhagymával és egy csipet paprikával.

Jó étvágyat!