Bárányhús szeletek burgonyagerezdekkel és paradicsomsalátával - Aviko Food Service
Bárányhús szeletek burgonyagerezdekkel és paradicsomsalátával - Aviko Food Service
Az Aviko burgonyagerezdeket a csomagoláson jelzett módon elkészítjük. A bárányhús szeleteket ízesítjük és mind a két oldalát aranyszínűre sütjük, amíg puha nem lesz. A paradicsomot nyolc-nyolc részre vágjuk és olasz öntetben pácoljuk. A hússzeleteket, burgonyagerezdeket és a paradicsomot a tányéron ízlésesen elrendezzük. Tálalás előtt friss bazsalikom levelekkel díszítjük.
Hozzávalók
- burgonyagerezdek
1,5 kg
- bárányhús szeletek 10 db
- paradicsom 1,5 - 2 kg
- olasz öntet 700 ml
- bazsalikom levél ízlés szerint
Elkészítés
Az Aviko burgonyagerezdeket a csomagoláson jelzett módon
elkészítjük. A bárányhús szeleteket ízesítjük és mind a két oldalát
aranyszínűre sütjük, amíg puha nem lesz. A paradicsomot nyolc-nyolc
részre vágjuk és olasz öntetben pácoljuk. A hússzeleteket,
burgonyagerezdeket és a paradicsomot a tányéron ízlésesen
elrendezzük. Tálalás előtt friss bazsalikom levelekkel
díszítjük.