
Az egyik legnagyobb kihívás a konyhában: a munkaerőhiány
Az egyik legnagyobb kihívás a konyhában: a munkaerőhiány
Ez lehet azért, mert túl kevés ember dolgozik, vagy mert nem rendelkeznek a szükséges szaktudással. Örömmel segítünk olyan megoldásokkal, amelyek felgyorsítják a sült krumpli elkészítését, vagy csökkentik a szükséges műveletek számát. Ráadásul van 10 aranyszabályunk, amelyek segítségével bárki tökéletes sült krumplit készíthet a konyhában!
A legjobb megoldás munkaerőhiány esetén
Kevés a személyzet, és nagy mennyiségű sült krumplit kell gyorsan elkészíteni? A Turbo Fries a tökéletes választás! Gyorsan sül, minimális kezelést igényel, és könnyen beilleszthető a konyhai folyamatokba.
Ha pedig az a legfontosabb, hogy a hasábburgonya hosszú ideig forró és ropogós maradjon, akkor válaszd a Super Crunch termékcsaládot. Az extra ropogós bevonatnak köszönhetően akár 20 percig megőrzik hőmérsékletüket és ropogósságukat.
Ezek az aranyszabályok meghatározzák a végső minőséget. Sok partnerünk kihelyezi ezeket a konyhában, hogy mindenki tudja, hogyan kell tökéletes sült krumplit készíteni.

Kezelési és használati
ajánlás a sütőolajban való sütéshez

- Lehetőség szerint a sütő teljes olajkapacitását naponta cserélni kell.
- Az olajat naponta legalább egyszer szűrni kell. A szűrés gyakoriságát befolyásolja a sütött termék típusa és a keletkező morzsák mennyisége.
- Az alapos tisztítás elengedhetetlen. A tisztítási folyamatot úgy kell elvégezni, hogy a berendezések felületén ne maradjon vissza víz vagy tisztítószer, mert ezek ronthatják az olaj minőségét.
- Ellenőrizni kell az olaj lebomlási mutatóit, hogy biztosítsuk annak megfelelő minőségét.
- Az olajat védeni kell az ultraibolya (UV) sugárzástól, mert ez felgyorsítja az öregedését.
- Az utolsó öblítést ecettel vagy ecetsavas vizes oldattal kell elvégezni.
- Rézzel és sárgarézzel való érintkezés kerülése. Ezek az anyagok katalizálhatják az olaj lebomlási folyamatait, ezért a sütőberendezéseknek nem szabad réz vagy sárgaréz alkatrészeket tartalmazniuk.
- Különösen fánkok vagy panírozott ételek sütésekor figyelni kell a felesleges lisztmaradványokra, mert ezek az olaj fokozatos égését okozhatják, és gyorsítják annak lebomlását.
- Az elöregedett, vagy már lebomlott olajat nem szabad tovább használni!

Az elhasználódott sütőolaj felismerésének módjai
- Szín: A sötét elszíneződés az olaj túlhasználatának és öregedésének jele.
- (FFA) tartalom: Az elhasználódott sütőolaj FFA-tartalma általában meghaladja az 1%-ot.
- Viszkozitás: Minél régebbi az olaj, annál sűrűbbé válik. Az ilyen olajban sült ételek gyakran túl olajosak, szottyosak és kevésbé étvágygerjesztőek.
- Túlzott habzás
- Alacsony füstpont: Az olaj füstpontja használat közben csökken, mivel a benne lévő alacsony molekulatömegű vegyületek, például a szabad zsírsavak mennyisége megnő.