avfs-240193-01_house_of_fries_website_-_header_-_1920x1080_-_hu.jpg

Az egyik legnagyobb kihívás a konyhában: a munkaerőhiány

Az egyik legnagyobb kihívás a konyhában: a munkaerőhiány

Ez lehet azért, mert túl kevés ember dolgozik, vagy mert nem rendelkeznek a szükséges szaktudással. Örömmel segítünk olyan megoldásokkal, amelyek felgyorsítják a sült krumpli elkészítését, vagy csökkentik a szükséges műveletek számát. Ráadásul van 10 aranyszabályunk, amelyek segítségével bárki tökéletes sült krumplit készíthet a konyhában!

Időtakarékos megoldások - Hatékonyabb konyhai munkát szeretnél? Két megoldásunk van:

A legjobb megoldás munkaerőhiány esetén

  • avfs-240193-01_house_of_fries_website_-_image_block_-_1920x1177px_0.jpg

    Kevés a személyzet, és nagy mennyiségű sült krumplit kell gyorsan elkészíteni? A Turbo Fries a tökéletes választás! Gyorsan sül, minimális kezelést igényel, és könnyen beilleszthető a konyhai folyamatokba.

    Ha pedig az a legfontosabb, hogy a hasábburgonya hosszú ideig forró és ropogós maradjon, akkor válaszd a Super Crunch termékcsaládot. Az extra ropogós bevonatnak köszönhetően akár 20 percig megőrzik hőmérsékletüket és ropogósságukat.

  • avfs-240193-01_house_of_fries_website_-_image_block_-_1920x2440px_-_hu.jpg

    Ezek az aranyszabályok meghatározzák a végső minőséget. Sok partnerünk kihelyezi ezeket a konyhában, hogy mindenki tudja, hogyan kell tökéletes sült krumplit készíteni.

avfs-240193-01_house_of_fries_website_-_image_block_-_1920x755px_-_hu.jpg

 

Kezelési és használati

ajánlás a sütőolajban való sütéshez

 

avfs-240193-01_house_of_fries_website_-_image_block_-_1920x755px2.jpg
  • Lehetőség szerint a sütő teljes olajkapacitását naponta cserélni kell.
  • Az olajat naponta legalább egyszer szűrni kell. A szűrés gyakoriságát befolyásolja a sütött termék típusa és a keletkező morzsák mennyisége.
  • Az alapos tisztítás elengedhetetlen. A tisztítási folyamatot úgy kell elvégezni, hogy a berendezések felületén ne maradjon vissza víz vagy tisztítószer, mert ezek ronthatják az olaj minőségét.
  • Ellenőrizni kell az olaj lebomlási mutatóit, hogy biztosítsuk annak megfelelő minőségét.
  • Az olajat védeni kell az ultraibolya (UV) sugárzástól, mert ez felgyorsítja az öregedését.
  • Az utolsó öblítést ecettel vagy ecetsavas vizes oldattal kell elvégezni.
  • Rézzel és sárgarézzel való érintkezés kerülése. Ezek az anyagok katalizálhatják az olaj lebomlási folyamatait, ezért a sütőberendezéseknek nem szabad réz vagy sárgaréz alkatrészeket tartalmazniuk.
  • Különösen fánkok vagy panírozott ételek sütésekor figyelni kell a felesleges lisztmaradványokra, mert ezek az olaj fokozatos égését okozhatják, és gyorsítják annak lebomlását.
  • Az elöregedett, vagy már lebomlott olajat nem szabad tovább használni!

 

avfs-240193-01_house_of_fries_website_-_image_block_-_1920x755px4.jpg

Az elhasználódott sütőolaj felismerésének módjai

 

  • Szín: A sötét elszíneződés az olaj túlhasználatának és öregedésének jele.
  • (FFA) tartalom: Az elhasználódott sütőolaj FFA-tartalma általában meghaladja az 1%-ot.
  • Viszkozitás: Minél régebbi az olaj, annál sűrűbbé válik. Az ilyen olajban sült ételek gyakran túl olajosak, szottyosak és kevésbé étvágygerjesztőek.
  • Túlzott habzás
  • Alacsony füstpont: Az olaj füstpontja használat közben csökken, mivel a benne lévő alacsony molekulatömegű vegyületek, például a szabad zsírsavak mennyisége megnő.