gn gratin gn gratin 2
  • gn gratin 1
    GN gratin

Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

  • Aviko GN Gratin
  • Aviko GN Gratin, gyorsfagyasztott
  • Aviko GN Gratin, gyorsfagyasztott

Új Gastronorm Gratin - Aviko Food Service

Megosztva 15/11/2017

Új Gastronorm Gratin - Aviko Food Service Az új Aviko Gastronorm (GN) Gratin kiváló ízű, magas minőségű burgonyaétel, melyet kifejezetten úgy fejlesztettünk, hogy használata segítse a food service szektorban naponta új kihívásokkal szembesülő szakácsok és élelmezésvezetők munkáját.

Az új Aviko Gastronorm (GN) Gratin kiváló ízű, magas minőségű burgonyaétel, melyet kifejezetten úgy fejlesztettünk, hogy használata segítse a food service szektorban naponta új kihívásokkal szembesülő szakácsok és élelmezésvezetők munkáját.

A catering szektor rengeteg kihívással szembesül: költségvetési korlátok, csökkenő árrés, a képzett munkaerő hiánya, szigorodó jogi előírások - mindeközben egyre nagyobb az igény a minőségi ételekre. Mindez együtt és külön-külön is olyan, egyenletesen magas minőséget nyújtó termékek új generációját igényli, mely értéket ad a menühöz. Lényeges az is, hogy jelentős idő-, munkaerő- és költségmegtakarítást biztosítsunk, anélkül, hogy az étel ízében és textúrájában kompromisszumokra kényszerülnénk.

Egy konyha, melynek nagy számú vendéget kell rövid időn belül kiszolgálni (pl. étkezde, irodai catering stb.) csak abban az esetben lehet sikeres, ha a munkáját jól átgondolt, feszes rendszer alapján szervezik. Az Aviko GN Gratin tökéletes megoldás az ilyen konyhai rendszerek részére. Ez a burgonyagratin a nemzetközi Gastronorm tepsik méreteihez igazodva készül, melyek a világ csaknem minden nagy konyhájában szabványosak.

A GN Gratin gyorsfagyasztott termék, mely Aviko Steam & Fresh burgonyaszeletek és ízletes tejszínes szósz kombinációjából készül.

Hogyan használjuk a GN Gratint? Nagyon egyszerű: 1 csomag Aviko GN Gratin = ½ GN tepsi, 2 csomag Aviko Gn Gratin = 1/1 GN tepsi.

A GN Gratin zacskója a könnyű nyitást lehetővé tevő perforációval rendelkezik, használata kényelmes. A csomag tartalmát a Gastronorm tepsiben kell eloszlatni, majd 180 °C-on és 100% gőzőn kb. 20 percen keresztül készre sütni kombi sütőben.

A végeredmény mindig ugyanaz: egy nagy tepsi tejszínes gratin, étvágygerjesztő, tálalásra kész, ízekben gazdag burgonyaszeletekkel. Mindez gyorsan és higénikusan, egész évben azonos minőségben elkészíthető. Nincs termékveszteség, a hatékonyság 100%-os, így az adagköltségek precízen kiszámolhatóak a menühöz.

Az új Aviko Gastronorm Gratin 4 x 2,5 kg-os csomagolásban kapható, szavatossági ideje 6 hónap, és elkészíthető hagyományos vagy kombi sütőben is.