Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

  • Aviko vegán trend

Veggie trend - Aviko Food Service

Megosztva 10/09/2018

Veggie trend - Aviko Food Service A “vegánosodás” minden jel szerint a foodservice vezető irányzata lesz 2019-ben. A trendet többségében a még tudatosabb, etikusabb és egészségesebb étkezési alternatívát kereső fiatalabb vendégek “húzzák”. Ezt a jelzést számos gyártó, köztük az Aviko is felismerte.

A vegán opciók iránti növekvő keresletnek köszönhetően ma már számos vendéglátóhely kínál komplett vegán ételsorokat, vagy legalább figyelmet fordít arra, hogy ilyen ételek is választhatóak legyenek étlapjáról. Ha még nem találta ki, hogyan frissítse fel menüjét, ne aggódjon! Az Aviko segít belépni az új világba!

Növelje kínálata értékét, válasszon új vegán falatkákat az Avikótól:

Fűszeres kukoricafalatkák - a csemegekukorica (45%) és a pikáns fűszerek elegye ropogós köpenybe burkolva látványos, 15 grammos falatkát eredményez. Felhasználhatósága széles körű: vegetáriánus sörkorcsolya -pl. édes chilis mártogatóssal-, salátákba forgatva, vagy épp egy wrap összetevőjeként is megállja a helyét. A terméket olajsütőben javasolt kisütni, de a tény, hogy olaj nélkül, sütőben/légkeveréssel is elkészíthető, még vonzóbbá teszi azon fogyasztók számára, akik egészségesebb (alacsonyabb zsírtartalmú) lehetőségekre vágynak.

Fűszeres kukoricaburger - a kicsivel több csemegekukoricát (46%), de egyebekben azonos összetevőket tartalmazó, pogácsa formájú 100g-os "burger" szintén számos új lehetőségeket nyújt: tálalhatja "tradicionális" hamburgerhez hasonlóan hasábburgonyával, és elkészítheti saját prémium "veggie" burger kínálatát. Kisebb darabokra vágva vegyes kínáló tál részeként, esetleg, mint shishkebab zöldségekkel és más Aviko falatkákkal is mutatós. Vegetáriánus vagy húsevő, mindegy: vendégei szeretni fogják ezeket a vagány vegán burgereket.

Ne hanyagolja el vegetáriánus vendégeit, kínálja az Aviko vegán kukoricás újdonságait!

Ötletekért keresse receptjeinket weboldalunkon, és használja fel az Ön számára legjobbat vegetáriánus ételkínálatához.

Termék

corn bites

Fűszeres kukoricafalatkák 5x1000g

Termék

corn burger

Fűszeres kukoricaburger