Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

  • Aviko Scoopers Share The Fun Plate 1 Liggend

Share the Fun – Ez a nyár az élmények megosztásáról szól!

Megosztva 02/07/2022

Az idei nyár különösen sok izgalmat rejt magában: garantáltan megtelnek a strandok és naponta találkozhatunk szabadtéri programokkal, hiszen idén már olyanok is bátrabban nyaralnak vagy szórakoznak, akik tavaly még óvatosabbak voltak a járvány miatt.

A szabadabb helyzet remek lehetőség a vendéglátósok számára. Nincs is jobb alkalom együtt lenni a barátokkal, mint egy jó hangulatú szabadtéri fesztivál vagy a strand! Az Aviko is jól tudja ezt, épp ezért saját ajánlattal készül az ilyen eseményekre - bemutatjuk a Share the Fun koncepciót!

Ahogy a nevéből is adódik, a koncepció lényege, hogy "osztozzunk az élményeken" - mindent megteszünk azért, hogy vendégeink együtt legyenek és a lehető legjobban érezzék magukat. Az ajánlat azon vendégeknek kínál tökéletes élményt, akik a nyári melegben nem kívánnak nehéz, laktató ételeket fogyasztani, inkább csak harapnának valamit egy baráti beszélgetés, iszogatás alatt. A Share the Fun tulajdonképpen egy csipegetős tál, amely izgalmas kulináris kalandra invitál baráti körben, az Aviko étvágyfalatkái segítségével. A Share the Fun ajánlatokba igény szerinti termékek válogathatók össze, ízlés szerint különböző kompozíciókban.

Milyen előnyei vannak a Share the Fun koncepciónak? 

1. Közösségteremtő

"Ezt is kóstold meg! Szerinted melyik a legfinomabb?" Nem is hinnénk, hogy milyen erős közösségteremtő szerepe lehet egy-egy jól összeállított és szépen prezentált finger food tálnak. A gondosan összeválogatott termékek mellett egy nagyméretű, ideális esetben forgatható fatál adja a fogás alapját, melyről a vendégeink közösen csipegethetnek. Gondoskodj róla, hogy többféle ízvilágú tálat állíts össze: az Aviko étvágyfalatkái kiszolgálhatják a sajtrajongókat, a pikáns ízek kedvelőit, de hagymakarikával, burgonyaráccsal vagy Mac'n Cheese falatkákkal is gazdagabbá teheted a végeredményt. 

2. Kortalan 

Mivel a megadott termékkínálaton belül szabadon válogathatók össze a használni kívánt termékek, könnyedén célozhatunk velük több célcsoportot is - egyaránt találunk olyan kompozíciót, amit gyerekek, fiatalok vagy felnőttek élvezhetnek, a Philadelphia® panírozott krémsajtgolyóktól a chili cheddar sajtfalatokon át tintahalkarikáig. Az étvágyfalatkák mellett használhatsz friss, nyers termékeket, például sajtokat, sonkákat, zöldségeket is, és ne feledkezz meg a házi mártogatósokról sem! 

3. Jól számon tartható, követhető költségek 

Ahogy azt az Aviko termékeivel kapcsolatban megszokhattuk, az étvágyfalatkák is egalizált méretűek, azaz méretük és súlyuk egyforma. Ezáltal rendkívül könnyű számolni és tervezni velük, így a profittal való kalkulációt is jelentősen megkönnyítik. Nem utolsósorban pedig a fogyasztóvédelem szempontjából is hasznos, ha pontosan meg tudjuk mondani, hogy az adott termékből mennyi van a tányéron. Az étvágyfalatkákkal könnyen teremthetsz anyagilag jól megtérülő fogásokat, ráadásul az összeállításuk is csak percek kérdése a termékek egyszerű, egy lépésből álló elkészítésének köszönhetően. 

4. Kiváló sörkorcsolyák 

Jól tudjuk, a nassolás (snacking) és az italfogyasztás együtt jár - ha sós ételeket választunk, falatozás közben megszomjazunk, a sört kortyolgatva viszont ismét eteti magát a nassolnivaló is. Tökéletesen igaz ez a Share the Fun koncepció elemeire is - és épp ezért érdemes melléjük alkoholos és alkoholmentes italokat is kínálni a forgalom-maximalizálás érdekében. 

Az Aviko étvágyfalatkák a világszerte egyre népszerűbbé váló tapas trendbe is jól illeszkednek, amely szintén a közös, esti beszélgetésekről szól, illetve a tapasok is remek sörkorcsolyák. Használd ki a tapas hírnevét és támaszkodj a Z-generáció kíváncsiságára: ők tájékozottak a legfrissebb trendekről és szívesen mozdulnak ki együtt. Izgalmas tálak, kellemes zene, egy pohár ital: már meg is alapoztad a tökéletes estét a számukra.