Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

  • Aviko Mix2go termékek, sült krumpli, rántott hagymakarika és röszti falatka

Mix2go - Aviko Food Service

Megosztva 09/11/2016

Ismerje meg legújabb értékesítési koncepciónkat – növelje bevételét mix2go csomagokkal! A fogyasztók egyre igényesebbek, folyamatosan keresik az új kulináris élményeket. Lepje meg őket, és különböztesse meg magát a konkurenciától – kínáljon nekik mást és többet köretként, mint egyszerű hasábburgonyát.

Tűnjön ki a versenytársak közül - adjon Hagymakarikákat és Röszti falatkákat a hagyományos hasábburgonya mellé. Szervírozza mix2go csomagként. Egy falatnyi élmény - több, mint egyszerű hasábburgonya.


Szervírozza a mix2go falatkákat az Aviko trendi csomagolásában. A javasolt mennyiség 100 g hasábburgonya + 3 darab Hagymakarika vagy Röszti falatka. A teljes adag körülbelül 150 g.


A koncepció segít, hogy Ön felhívja a figyelmet termékeire, és könnyedén megkülönböztethető legyen az Ön által kínált ajánlat, emellett pedig bevételét is növelheti a mix2go csomagokkal. Vegye fel a kapcsolatot Aviko tanácsadójával, aki megkönnyíti Ön számára a kalkulációt. Alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk Önnel!