Blogunkon rengeteg tippet, ötletet, receptet osztunk meg, segítve ezzel a vendéglátóegységek még hatékonyabb működését. A Konyhanyelven egy szakmai blog, melyen az étterem mindennapi működtetésével, a kínálat kialakításával, az éttermi környezet berendezésével és egyedivé tételével, a marketinges tevékenységek és folyamatok megfelelő kidolgozásával kapcsolatos ötleteket, gondolatokat gyűjtünk csokorba. Célunk, hogy megkönnyítsük a séfek és étteremvezetők munkáját.
A Konyhanyelven létrejöttét az Aviko szponzorálta, a hűtött és fagyasztott termékek gyártásában és széles körű felhasználásában szerzett több évtizedes tapasztalatát is megosztva az olvasókkal.
Posztjainkat úgy állítjuk össze, hogy még a legtapasztaltabb séfek, illetve éttermesek is egyedi ötleteket és alternatív megoldásokat találhassanak blogunkon. Írjuk együtt a gasztronómiát Konyhanyelven!