Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

  • Sc Fries

Hasábburgonya a szabadban – Nyáron is válaszd a Super Crunch Premiumot!

Megosztva 07/07/2022

Tombol a nyár, aki csak teheti, nyaral és kirándul. A jó idő és a nagyobb forgalom új kihívások és lehetőségek elé állítja az éttermeket és a gasztronómia többi résztvevőjét.

Ez a gyorsan megszerezhető, akár menet közben is kényelmesen elfogyasztható fogások időszaka amellett, hogy tömve vannak a teraszok, belső udvarok az ebédelni és vacsorázni vágyókkal. Mivel várjuk őket ebben a helyzetben? Az Aviko Super Crunch Premium termékcsaládja most is a segítségünkre siet. 

A hasábburgonya az egyik legkedveltebb köret - de sokkal több is ennél! Önmagában is fogyasztható fogás, amit előszeretettel viszünk magunkkal egy városi séta alkalmával vagy kérünk ki a strandon. A 7 különböző vágási méretben kapható Super Crunch Premium hasábburgonya közös vonása az, hogy speciális, gluténmentes bevonatot kapnak a gyártás során, amely nemcsak hőtartóvá, hanem hosszan ropogóssá is teszi őket a sütés után. A rizslisztből készült bevonat minden Super Crunch sült krumplinak biztosítja a hosszan tartó, akár 20 percen át tartó ropogósságot. Így a vendégeid akkor is tökéletes sült krumpli-élményt kapnak, ha nem helyben fogyasztanák el a finomságot. Kínálj mellé egy házi mártogatóst, és máris kész a könnyű, elviteles ebéd, vacsora vagy uzsonna.  

Köretként érdemes a nyári kiváltságnak számító grill és barbecue fogások mellé is a friss, ropogós Super Crunch Premium hasábburgonyákat választanod. A hosszan tartó ropogósságért az éjszakába nyúló, szabadtéri vacsorázások, beszélgetések idején is hálásak lesznek a vendégeid, a szaftos húsok és zöldségek mellé pedig remekül illenek a különböző vágási méretű hasábburgonyák. Nemrég két új szereplővel is gazdagodott a kínálatunk: megjelent az extra vékony, 6 mm-es Skinny szalmaburgonya normál és héjas változata is. Természetesen továbbra is elérhetőek a közkedvelt vágási méretek is - a legvastagabb steakhouse, illetve a 18, 15, 9,5 és 7 mm-es változat között biztosan megtalálod azt, amely az éttermed arculatához és a vendégeid ízléséhez egyaránt passzol.  

Az elnevezésben található prémium kategória azt jelenti, hogy a termékcsaládban a szálhosszúságra vonatkozó specifikációk sokkal szigorúbbak, így a csomagban sokkal egységesebb és hosszabb szálakat találhatunk, mint az átlagos hasábburgonyák esetében. Ez nem pusztán a vizuális érték miatt fontos, az adagolást is jelentősen megkönnyíti. Emellett a többi Aviko termékhez hasonlóan a fagyasztott Super Crunch Premium hasábburgonyák is egy lépésben, pár perc alatt elkészíthetők olajsütőben és sütőben, így még könnyebben és gyorsabban kiszolgálhatod a nálad étkezőket