Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

  • Aviko gluténmentes termékek: hasábburgonya, röszti tallérok, krokett, burgonyalepény

Gluténmentes - fogyassza szabadon! - Aviko Food Service

Megosztva 20/12/2016

Tudta, hogy az emberek közel 60%-a nincs tisztában azzal, hogy a hasábburgonyák 100%-ig gluténmentesek? A burgonya alapvetően nem tartalmaz glutént – azonban annál meghatározóbb, hogy a későbbiekben miként dolgozzák fel, illetve készítik elő. Az Aviko legnépszerűbb termékeit, köztük az Super Crunch -Extra ropogós hasábburgonyát és a Sweet Fries- Édesburgonya hasábokat, gluténmentes gyárban állítják elő (ezt nem minden burgonyaterméket forgalmazó cég képes garantálni), melynek köszönhetően magabiztosak lehetünk köreteinkkel kapcsolatban, még amikor lisztérzékenyek számára fogyasztható menü összeállításáról is van szó. Az Aviko gluténmentes üzeme biztosítja, hogy a szennyeződés veszélye ne álljon fenn, még mielőtt a termék a konyhákba kerülne, ezáltal levéve a terhet a vendéglátósok válláról, illetve egyszerűbbé téve a gluténmentes opciók beépítését a menübe. Az emberek 73%-a nem érzi úgy, hogy az éttermek kellő mértékben figyelemmel lennének a glutén intoleranciával élőkre, illetve szeretnének több lisztérzékenyek számára is fogyasztható alternatívát látni az étlapokon. Egy részük hajlandó lenne többet is áldozni az efféle ajánlatokért. Egyértelmű nyereségforrás rejlik a vállalkozások ezen szegmensének megnyitásában. A hotelek, éttermek, bisztrók, hamburgerezők biztosak lehetnek benne, hogy az Aviko legnépszerűbb termékei - Extra ropogós hasábburgonya, Édesburgonya hasábok, Röszti tallérok és Burgonyagratin - gluténmentesek, illetve, ami még fontosabb, mindez nincs hatással sem az ízükre, sem az minőségükre. Tekintse meg ajánlatunkat a gluténmentes szűrő használatával.

Az Aviko legnépszerűbb termékeit, köztük az Super Crunch -Extra ropogós hasábburgonyát és a Sweet Fries- Édesburgonya hasábokat, gluténmentes gyárban állítják elő (ezt nem minden burgonyaterméket forgalmazó cég képes garantálni), melynek köszönhetően magabiztosak lehetünk köreteinkkel kapcsolatban, még amikor lisztérzékenyek számára fogyasztható menü összeállításáról is van szó.

Az Aviko gluténmentes üzeme biztosítja, hogy a szennyeződés veszélye ne álljon fenn, még mielőtt a termék a konyhákba kerülne, ezáltal levéve a terhet a vendéglátósok válláról, illetve egyszerűbbé téve a gluténmentes opciók beépítését a menübe.

Az emberek 73%-a nem érzi úgy, hogy az éttermek kellő mértékben figyelemmel lennének a glutén intoleranciával élőkre, illetve szeretnének több lisztérzékenyek számára is fogyasztható alternatívát látni az étlapokon. Egy részük hajlandó lenne többet is áldozni az efféle ajánlatokért. Egyértelmű nyereségforrás rejlik a vállalkozások ezen szegmensének megnyitásában.

A hotelek, éttermek, bisztrók, hamburgerezők biztosak lehetnek benne, hogy az Aviko legnépszerűbb termékei - Extra ropogós hasábburgonya, Édesburgonya hasábok, Röszti tallérok és Burgonyagratin - gluténmentesek, illetve, ami még fontosabb, mindez nincs hatással sem az ízükre, sem az minőségükre.

Tekintse meg ajánlatunkat a gluténmentes szűrő használatával.