Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

  • chilled products 1
  • chilled products 2
  • chilled products 4
  • chilled products 3

Frissüljünk fel! - Aviko Food Service

Megosztva 01/10/2019

Frissüljünk fel! - Aviko Food Service Aki valaha is pucolt zöldséget nagy mennyiségben, tudja mennyire időigényes, és bár sok séf hisz abban, hogy csak a nyers alapanyagok használata garantálhat frissességet, nem mindig okos döntés időt fordítani a kézi szeletelésre. Emellett az állandó minőség garantálása különösen fontos a vendéglátóiparban. Ha Ön megbízható minőségű, friss választékot keres, és szűkében van a munkaerőnek, próbálja ki az Aviko hűtött termékeit! Hűtött választékunk legnagyobb előnye, hogy termékeink konyhakészek. Teljesen főtt, rendkívül sokoldalúan felhasználható alapanyagok a nagy forgalmú konyhák részére. Hűtött termékeink alapként szolgálhatnak azoknak a séfeknek, akiknek fontos kreativitásuk megmutatása ételeikben, ugyanakkor lényeges az elkészítési idő minimalizálása is. Az Aviko hűtött termékek melegíthetők, egész évben egyenletes minőséget biztosítanak, a technológia pedig garantálja, hogy a burgonya megőrzi tápértékét. A gyártástól számított hosszú eltarthatóság (hasábburgonya -21 nap, különlegességek -3 hónap) segít az élelmiszer-hulladék csökkentésében. A hűtött szortiment minden cikkcsoportjához -az elkészítés módját figyelembe véve- a megfelelő burgonyafajtát választjuk. Az apró burgonyához (Parisienne) például Hansa-t használunk, mely sárga húsú, viaszos, főzésre alkalmas fajta. A sajtos-tejszínes burgonyaszeletekhez, a vágott és szeletelt termékeinkhez más szerkezetű fajta illik. A tökéletes héjas burgonya pedig megint egy, az előzőektől különböző fajtát igényel, hiszen itt nagyon fontos a héj, csak úgy, mint az állag és a karakteres burgonyaíz. Szeretné kipróbálni hűtött választékunkat? Kérjük, keresse képviselőinket és igényeljen termékmintát.

Aki valaha is pucolt zöldséget nagy mennyiségben, tudja mennyire időigényes, és bár sok séf hisz abban, hogy csak a nyers alapanyagok használata garantálhat frissességet, nem mindig okos döntés időt fordítani a kézi szeletelésre. Emellett az állandó minőség garantálása különösen fontos a vendéglátóiparban.

Ha Ön megbízható minőségű, friss választékot keres, és szűkében van a munkaerőnek, próbálja ki az Aviko hűtött termékeit!

Hűtött választékunk legnagyobb előnye, hogy termékeink konyhakészek. Teljesen főtt, rendkívül sokoldalúan felhasználható alapanyagok a nagy forgalmú konyhák részére. Hűtött termékeink alapként szolgálhatnak azoknak a séfeknek, akiknek fontos kreativitásuk megmutatása ételeikben, ugyanakkor lényeges az elkészítési idő minimalizálása is. Az Aviko hűtött termékek melegíthetők, egész évben egyenletes minőséget biztosítanak, a technológia pedig garantálja, hogy a burgonya megőrzi tápértékét. A gyártástól számított hosszú eltarthatóság (hasábburgonya -21 nap, különlegességek -3 hónap) segít az élelmiszer-hulladék csökkentésében.

A hűtött szortiment minden cikkcsoportjához -az elkészítés módját figyelembe véve- a megfelelő burgonyafajtát választjuk. Az apró burgonyához (Parisienne) például Hansa-t használunk, mely sárga húsú, viaszos, főzésre alkalmas fajta. A sajtos-tejszínes burgonyaszeletekhez, a vágott és szeletelt termékeinkhez más szerkezetű fajta illik. A tökéletes héjas burgonya pedig megint egy, az előzőektől különböző fajtát igényel, hiszen itt nagyon fontos a héj, csak úgy, mint az állag és a karakteres burgonyaíz.

Szeretné kipróbálni hűtött választékunkat? Kérjük, keresse képviselőinket és igényeljen termékmintát.