Frissüljünk fel! - Aviko Food Service
Megosztva 01/10/2019
Frissüljünk fel! - Aviko Food Service
Aki valaha is pucolt zöldséget nagy mennyiségben, tudja mennyire időigényes, és bár sok séf hisz abban, hogy csak a nyers alapanyagok használata garantálhat frissességet, nem mindig okos döntés időt fordítani a kézi szeletelésre. Emellett az állandó minőség garantálása különösen fontos a vendéglátóiparban.
Ha Ön megbízható minőségű, friss választékot keres, és szűkében van a munkaerőnek, próbálja ki az Aviko hűtött termékeit!
Hűtött választékunk legnagyobb előnye, hogy termékeink konyhakészek. Teljesen főtt, rendkívül sokoldalúan felhasználható alapanyagok a nagy forgalmú konyhák részére. Hűtött termékeink alapként szolgálhatnak azoknak a séfeknek, akiknek fontos kreativitásuk megmutatása ételeikben, ugyanakkor lényeges az elkészítési idő minimalizálása is. Az Aviko hűtött termékek melegíthetők, egész évben egyenletes minőséget biztosítanak, a technológia pedig garantálja, hogy a burgonya megőrzi tápértékét. A gyártástól számított hosszú eltarthatóság (hasábburgonya -21 nap, különlegességek -3 hónap) segít az élelmiszer-hulladék csökkentésében.
A hűtött szortiment minden cikkcsoportjához -az elkészítés módját figyelembe véve- a megfelelő burgonyafajtát választjuk. Az apró burgonyához (Parisienne) például Hansa-t használunk, mely sárga húsú, viaszos, főzésre alkalmas fajta. A sajtos-tejszínes burgonyaszeletekhez, a vágott és szeletelt termékeinkhez más szerkezetű fajta illik. A tökéletes héjas burgonya pedig megint egy, az előzőektől különböző fajtát igényel, hiszen itt nagyon fontos a héj, csak úgy, mint az állag és a karakteres burgonyaíz.
Szeretné kipróbálni hűtött választékunkat? Kérjük, keresse képviselőinket és igényeljen termékmintát.
Aki valaha is pucolt zöldséget nagy mennyiségben, tudja mennyire
időigényes, és bár sok séf hisz abban, hogy csak a nyers
alapanyagok használata garantálhat frissességet, nem mindig okos
döntés időt fordítani a kézi szeletelésre. Emellett az állandó
minőség garantálása különösen fontos a vendéglátóiparban.
Ha Ön megbízható minőségű, friss választékot keres, és szűkében
van a munkaerőnek, próbálja ki az Aviko hűtött termékeit!
Hűtött választékunk legnagyobb előnye, hogy termékeink
konyhakészek. Teljesen főtt, rendkívül
sokoldalúan felhasználható alapanyagok a nagy forgalmú
konyhák részére. Hűtött termékeink alapként szolgálhatnak azoknak a
séfeknek, akiknek fontos kreativitásuk megmutatása ételeikben,
ugyanakkor lényeges az elkészítési idő minimalizálása
is. Az Aviko hűtött termékek melegíthetők, egész
évben egyenletes minőséget biztosítanak, a technológia
pedig garantálja, hogy a burgonya megőrzi tápértékét. A gyártástól
számított hosszú eltarthatóság (hasábburgonya -21 nap,
különlegességek -3 hónap) segít az élelmiszer-hulladék
csökkentésében.
A hűtött szortiment
minden cikkcsoportjához -az elkészítés módját figyelembe véve- a
megfelelő burgonyafajtát választjuk. Az apró burgonyához
(Parisienne) például Hansa-t használunk, mely sárga húsú, viaszos,
főzésre alkalmas fajta. A sajtos-tejszínes burgonyaszeletekhez, a
vágott és szeletelt termékeinkhez más szerkezetű fajta illik. A
tökéletes héjas burgonya pedig megint egy, az előzőektől különböző
fajtát igényel, hiszen itt nagyon fontos a héj, csak úgy, mint az
állag és a karakteres burgonyaíz.
Szeretné kipróbálni hűtött választékunkat? Kérjük, keresse
képviselőinket és igényeljen termékmintát.