Hogy működik a szellőzés?
A ropogós sült krumpli legnagyobb ellensége a nedvesség. Amikor a hasábburgonyát közvetlenül sütés után zárt dobozba helyezzük, akkor a krumpliból felszabaduló gőz a doboz tetején lecsapódik és nedvesség képződik. Ez a páralecsapódás aztán összegyűlik, majd eláztatja a hasábokat. Az Aviko szellőzési technológiájának köszönhetően a pára távozni tud a lyukakon keresztül, így az nem tud lecsapódni a dobozban. A hasábburgonya ezáltal ropogós és friss marad a kiszállítás során is, garantálva az éttermi minőséget.
A praktikus szempontok mellett az Aviko új csomagolása attraktív, Instagramra kívánkozó design is egyben, amely minden kétséget kizáróan elnyeri majd a fiatalabb generáció tetszését is. Személyre szabható, így nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy éttermed kiemelkedjen a versenytársak forgatagából és egyben remek eszköz arra is, hogy a vásárlóiddal tartós, hosszútávú kapcsolatot építs ki.