Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

  • Aviko Innovative packaging

Fedezd fel innovatív csomagolásainkat!

Megosztva 08/10/2020

Mivel az online ételt rendelők tábora folyamatosan növekszik, az ételkiszállítási szektor is szeretne minél magasabb, éttermi minőséget prezentálni a fogyasztóknak. Nincs is kiábrándítóbb egy fonnyadt vagy összeesett ételnél. Ez a hasábburgonyákra különösen igaz, mivel a szállítás során készhez kapott étel gyakran befülled vagy túl nedves. Ugyanakkor a jó hír az, hogy a fogyasztók 83%-a rendelne gyakrabban sült krumplit, amennyiben a kiszállított étel frissen és ropogósan érkezne meg (Fogyasztói felmérés, Toluna – Németország, 2017). Ezért most bemutatjuk az Aviko leginnovatívabb csomagolási design-ját – doboz ventillációs lyukakkal.

Hogy működik a szellőzés?

A ropogós sült krumpli legnagyobb ellensége a nedvesség. Amikor a hasábburgonyát közvetlenül sütés után zárt dobozba helyezzük, akkor a krumpliból felszabaduló gőz a doboz tetején lecsapódik és nedvesség képződik. Ez a páralecsapódás aztán összegyűlik, majd eláztatja a hasábokat. Az Aviko szellőzési technológiájának köszönhetően a pára távozni tud a lyukakon keresztül, így az nem tud lecsapódni a dobozban. A hasábburgonya ezáltal ropogós és friss marad a kiszállítás során is, garantálva az éttermi minőséget.

A praktikus szempontok mellett az Aviko új csomagolása attraktív, Instagramra kívánkozó design is egyben, amely minden kétséget kizáróan elnyeri majd a fiatalabb generáció tetszését is. Személyre szabható, így nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy éttermed kiemelkedjen a versenytársak forgatagából és egyben remek eszköz arra is, hogy a vásárlóiddal tartós, hosszútávú kapcsolatot építs ki.