Aviko Churros Loop Krokant Sfeer 4 Liggend Aviko Churros Loop Krokant Sfeer 2 Liggend

Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

CHURROS2GO - Aviko Food Service

Megosztva 14/06/2019

CHURROS2GO - Aviko Food Service A street food speciális válfajaként seregnyi food truck gördül ki az utakra, hogy a nyári fesztiválokon idén is elkápráztassa az éhes közönséget. A nap már éget, a strandok megtelnek, de még nem késő újítani vevőcsalogató finomságokkal! A fogyasztók vágynak az új ízekre, textúrákra, és ezek egyedi kombinációja új lendületet ad a street food kínálatnak is. Van már hamburger, pulled pork, sőt valami vegán cucc is az étlapon és egy új desszert is jól jönne? Van egy jó ötletünk az Ön számára, mely érezhető pénzügyi hasznot hoz, egy édes csábítás, mely vendégeit kígyózó sorokba rendezi a pult előtt.) A churros, ez az ízletes spanyol termék, az elmúlt években gyors népszerűségre tett szert számos országban.

A street food speciális válfajaként seregnyi food truck gördül ki az utakra, hogy a nyári fesztiválokon idén is elkápráztassa az éhes közönséget. A nap már éget, a strandok megtelnek, de még nem késő újítani vevőcsalogató finomságokkal!

A fogyasztók vágynak az új ízekre, textúrákra, és ezek egyedi kombinációja új lendületet ad a street food kínálatnak is. Van már hamburger, pulled pork, sőt valami vegán cucc is az étlapon és egy új desszert is jól jönne? Van egy jó ötletünk az Ön számára, mely érezhető pénzügyi hasznot hoz, egy édes csábítás, mely vendégeit kígyózó sorokba rendezi a pult előtt.)

A churros, ez az ízletes spanyol termék, az elmúlt években gyors népszerűségre tett szert számos országban.

806652 Straight Churros

A churros egyszerű, de nagyszerű módja, hogy édességet varázsoljunk percek alatt. Az Aviko kínálatában két változata is megtalálható. Gyorsfagyasztott, jól porciózható, látványos finomság.

Egyszerűen, fahéjas porcukorral megszórva remek sétáló ajánlat; kávéhoz a teraszon olvasztott csokoládéval adható. Csábító és trendi, ha néhány churros mellé jégkrémet és szezongyümölcsöket kínálunk.

Ötletekért és további információkért keresse tanácsadóinkat!

 

 

 

Termék

806652 Straight Churros

Straight Churros 6x1000g

Termék

churros

Churros 4x1000g