Hírek, újdonságok az Aviko Food Service világából

  • Aviko sültburgonya 50 tálalási módja esemény

A burgonya 50 arca - Aviko Food Service

Megosztva 13/06/2017

A Kaltenberg kantin étteremben került megrendezésre az Étrend – Magyar konyhafőnökök egyesületének júniusi workshopja, ahol az Aviko kóstolással egybekötve mutatta be legnépszerűbb termékeit. Szabó Károly, a márka képviselője rövid előadásában az Aviko-ról, illetve a termékekkel kapcsolatos tudnivalókról, azok előnyeiről beszélt. A vendégek ezután meg is kóstolhatták a márka burgonyaspecialitásait és étvágyfalatkáit, melyeket Szabó Károly (Aviko), Blendea Károly (Helit), illetve a Kaltenberg étterem séfje, Kovács Sándor készítettek. Az Aviko burgonyakülönlegességei a Start Assistance kft. által forgalmazott Fusion olajban sütve készültek. A céget Bogó Attila képviselte, aki röviden bemutatta, miért is olyan különlegesek a Fusion olajok. Az Aviko termékeit a Helit kft. változatos szószaival fogyaszthatták a jelenlévők. A workshop résztvevői megismerkedhettek a Konyhanyelven Bloggal, mely egy szakmai, kifejezetten szakácsoknak és étteremvezetőknek készült oldal. A Konyhanyelven Blog az Aviko támogatásával született meg.

Szabó Károly, a márka képviselője rövid előadásában az Aviko-ról, illetve a termékekkel kapcsolatos tudnivalókról, azok előnyeiről beszélt. A vendégek ezután meg is kóstolhatták a márka burgonyaspecialitásait és étvágyfalatkáit, melyeket Szabó Károly (Aviko), Blendea Károly (Helit), illetve a Kaltenberg étterem séfje, Kovács Sándor készítettek.

Az Aviko burgonyakülönlegességei a Start Assistance kft. által forgalmazott Fusion olajban sütve készültek. A céget Bogó Attila képviselte, aki röviden bemutatta, miért is olyan különlegesek a Fusion olajok. Az Aviko termékeit a Helit kft. változatos szószaival fogyaszthatták a jelenlévők.

A workshop résztvevői megismerkedhettek a Konyhanyelven Bloggal, mely egy szakmai, kifejezetten szakácsoknak és étteremvezetőknek készült oldal. A Konyhanyelven Blog az Aviko támogatásával született meg.