burgonyagratin-a-talak-kiralynoje

Burgonyagratin, a tálak királynője

Elegáns és változatos köret, amely a legkülönbözőbb helyzetekben is praktikusan használható! Ez az Aviko burgonyagratin, amely 12 féle változatban elérhető.

Elegáns és változatos köret, amely a legkülönbözőbb helyzetekben is praktikusan használható. Ez az Aviko burgonyagratin, amely féle változatban elérhető: választhatjuk fagyasztott vagy hűtött, normál vagy mini változatban is. Magas minőség, gyors és egyszerű elkészítés, vegetáriánus összetétel, ráadásul a legtöbb változat gluténmentes, így az ilyen étrendet követő vendégek számára is biztonságos választás. Ismerd meg a termékpalettát és felhasználási lehetőségeinket cikkünkből!  

Az Aviko Food Service burgonyagratin termékcsaládban a következő burgonya különlegességek találhatóak meg: 


Az Aviko burgonyagratinjei segítségével olyan különleges elemekkel gazdagíthatod étlapod, amelyek meglepően könnyen és gyorsan (sütőben 20 perc alatt) elkészíthetőek, nem igényelnek szakképzett személyzetet és mindemellett költséghatékonyak is, hiszen pont annyit süthetsz meg belőlük egyszerre, amennyire szükséged van, elkerülve a pazarlást. A sokszínű gratinek számtalan izgalmas fogás megalkotására inspirálhatnak, ráadásul nem csak egyszerűbben elkészíthetőek, mint a házi változatok, de tartósabbak is: nem esnek össze akkor sem, ha nem fogyasztják el őket azonnal.

A mini gratinek akár önmagukban, egy látványos tálra felsorakoztatva is tálalhatók – az eredmény még elegánsabb, ha füstölt lazaccsíkokkal tűzdeljük meg a falatkákat. A leggyakoribb felhasználási mód természetesen az, ha húsételek körete lesz a gratin: attól függően, hogy milyen fűszerekkel, sajtokkal (ementáli, parmezán, mozzarella) vagy egyéb hozzávalókkal (bacon, spárga, gomba, brokkoli) készül a burgonyagratin, az íz más és más lesz – így pedig különböző fogások mellé illeszthetjük őket. 

A burgonyagratin két további területen is megállja a helyét: a catering és a kiszállítás szektorában. Rendezvényeken, ünnepségeken a vendégek szívesen kóstolnak meg újdonságokat, a hétköznapitól eltérő különlegességeket – mi lehet ilyenkor jobb választás a gratinnél? Ráadásul mint említettük, az Aviko burgonyagratin sokáig friss és meleg marad, megtartja a formáját, így büféétkeztetés és catering esetén is bátran ajánljuk. Ugyanez a tulajdonság teszi kiváló választássá házhozszállítás esetén is: a gratin ugyanis remekül tűri a szállítást, így dobozba kényszerülve sem kell lemondanunk erről az elegáns és finom megoldásról. Akár egy egyszerű papírtasak vagy papírpohár is megteszi csomagolásnak, a gratin frissen fog megérkezni a vendégeinkhez.