Receptek az Aviko Food Service-től

  • Szalonnás röszti tallérok

Szalonnás röszti - Aviko Food Service

Szalonnás röszti - Aviko Food Service Elkészítés A szalonnát és hagymát aranyszínűre pirítjuk, hozzáadjuk a tejszínt és ömlesztett sajtot, hogy sűrű szószt kapjunk. Ízlés szerint sóval, borssal és majoránnával fűszerezzük. A röszti tallérokat a csomagoláson jelzett módon zsiradékban megsütjük. Tepsibe téve az összes röszti tallért, a szósszal leöntjük és 175˚C-os sütőben 7-8 percig tovább sütjük. Tálalás előtt finomra vágott petrezselyemzölddel szórjuk meg. Elkészítési tipp Kísérletezzen az ízekkel - ömlesztett sajt helyett határozottabb ízű sajtot (pl. juhsajt) is használhat. Sütés előtt minden röszti tetejére egy szeletet tegyen.

Elkészítés

A szalonnát és hagymát aranyszínűre pirítjuk, hozzáadjuk a tejszínt és ömlesztett sajtot, hogy sűrű szószt kapjunk. Ízlés szerint sóval, borssal és majoránnával fűszerezzük. A röszti tallérokat a csomagoláson jelzett módon zsiradékban megsütjük. Tepsibe téve az összes röszti tallért, a szósszal leöntjük és 175˚C-os sütőben 7-8 percig tovább sütjük. Tálalás előtt finomra vágott petrezselyemzölddel szórjuk meg.

Elkészítési tipp

Kísérletezzen az ízekkel - ömlesztett sajt helyett határozottabb ízű sajtot (pl. juhsajt) is használhat. Sütés előtt minden röszti tetejére egy szeletet tegyen.