Receptek

  • Harcsafilé keralai módra sajtos-tejszínes burgonyagratinnel

Harcsafilé keralai módra sajtos-tejszínes burgonyagratinnel

Elkészítés

Az olajat felforrósítjuk és hozzáadjuk a kockára vágott lilahagymát. Pár percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a hámozott kockázott paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk, chili paprikát, fokhagymát, és koriandert adunk hozzá. Mikor a paradicsom elkezd puhulni, hozzáadjuk a finomra vágott gyömbért és puhára pároljuk. Mikor teljesen megpuhult, levesszük a tűzről és belekeverjük a koriander levelet. A halszeleteket bekenjük a paradicsomos mártással és sütőben 180°C-on 15-20 perc alatt készre sütjük. A sajtos-tejszínes burgonyagratint előírás szerint megsütjük és tányérra rendezzük, nekitámasztva felállítjuk a halat. Tetejét megszórjuk korianderrel.