Aviko Jalapeno csilipaprikás krémsajtfalatok és mogyoróburgonya színes mártogatósokkal: sárgabarackos ketchup és bazsalikomos joghurt

Jalapeno csilipaprikás krémsajtfalatok és mogyoróburgonya színes mártogatósokkal: sárgabarackos ketchup és bazsalikomos joghurt

Összetevők

10 adag

Aviko Jalapeno csilipaprikás krémsajtfalatok és mogyoróburgonya színes mártogatósokkal: sárgabarackos ketchup és bazsalikomos joghurt

Elkészítési mód

  1. Az Aviko termékeket a csomagoláson található javaslat szerint készítsük el.
  2. A sárgabarackot kimagozzuk, megszórjuk cukorral, és kb. 20 percig pároljuk. Ezután turmixoljuk le, adjuk hozzá az ecetet, és pároljuk további 5 percig.
  3. A joghurtot keverjük össze sóval és borssal, adjunk hozzá apróra vágott bazsalikomot és citromlevet.
  4. Tálaljuk az Aviko snackeket a kétféle mártással, díszítsük citromszeletekkel és néhány bazsalikomlevéllel.