Aviko Édesburgonya gerezdek szarvasgombás bechamellel és parmezán sajttal

Édesburgonya gerezdek szarvasgombás bechamellel és parmezán sajttal

Összetevők

10 adag

  • Aviko Édesburgonya gerezdek 1,5 kg        
  • 50 g vaj
  • 50 g búzaliszt
  • 10 g só
  • 10 g szarvasgombapaszta
  • 300 ml tej
  • 10 g őrölt bors
  • 100 g reszelt parmezán sajt
Aviko Édesburgonya gerezdek szarvasgombás bechamellel és parmezán sajttal

Elkészítési mód

  1. Készítsük el az édesburgonyát a csomagoláson található javaslat szerint.
  2. Olvasszuk meg a vajat egy serpenyőben, és adjuk hozzá a lisztet, majd a sót és a szarvasgombapasztát. Öntsük fel tejjel, és keverjük addig, amíg sima, sűrű mártást nem kapunk. Fűszerezzük borssal.
  3. Szórjuk meg az édesburgonya gerezdeket parmezán sajttal, és tálaljuk a szarvasgombás bechamellel.