Személyes adatok kezelése - Aviko Food Service

A személyes adatok GDPR konform kezelése, adatkezelő, adatkezelési szabályzat

Az Aviko B.V. hálás azért, hogy Ön felkereste honlapját. Az Aviko B.V. tiszteletben tartja honlapja látogatóinak személyiségi jogait, és mindent elkövet azért, hogy az Ön által átküldött összes adatot bizalmasan kezelje. Ha a jelen honlap szolgáltatásait használja, előfordulhat, hogy arra kérjük, adja meg a személyes adatait, vagy azokat megadhatja saját elhatározásából. Abban az esetben, ha kérdést tesz fel, és/vagy e-mailen észrevételt küld, illetve más szolgáltatást rendel meg a jelen honlapon, az Aviko B.V. felhasználhatja az adatait arra, hogy az igényelt szolgáltatások teljesítése érdekében kapcsolatba léphessünk Önnel.

Az Aviko B.V. minden személyes adatot biztonságos környezetben tárol, és kizárólag a cégünk korlátozott számú szakembere férhet hozzájuk. Minden más célra kizárólag az Ön hozzájárulásával fogjuk ezeket az adatokat felhasználni. Aviko B.V. semmilyen esetben sem teszi hozzáférhetővé harmadik félnek a személyes adatait, hacsak erre a jogi, eljárási vagy szakmai okok jogszabály nem kényszeríti és/vagy az Ön kifejezett beleegyezését erre nem adja. Az Aviko B.V. nem tárolja az Ön személyes adatait annál hosszabb ideig, mint ez feltétlenül szükséges az Ön igényének teljesítéséhez, hacsak azt a személyes adatok tárolására vonatkozó jogszabályok másképpen elő nem írják.

Az Aviko B.V. fenntartja magának a jogot a személyes adatok kezelésére vonatkozó nyilatkozat bármely pillanatban történő megváltoztatásához.