Tejszínes kakukkfüves zöldségragu sajtos-tejszínes burgonyagratinnel - Aviko Food Service
Tejszínes kakukkfüves zöldségragu sajtos-tejszínes burgonyagratinnel - Aviko Food Service
A hullámos karikára vágott sárgarépát vajon dinszteljük. Mikor félig megpuhul, hozzáadjuk a rózsáira szedett brokkolit, karfiolt és a cikkekre vágott gombát. Sózzuk, borsozzuk és kakukkfüvet adunk hozzá. Pár percet pirítjuk és hozzáadjuk a fél karikára vágott cukkinit. Felengedjük a tejszínnel és készre forraljuk. A sajtos-tejszínes burgonyagratint előírás szerint elkészítjük. A tányér közepére helyezzük a gratint és körbeöntjük a zöldségraguval. Kakukkfűvel dekoráljuk.
Hozzávalók
- Sárgarépa kg 0,1
- Brokkoli kg 0,1
- Gomba kg 0,05
- Karfiol kg 0,1
- Cukkini kg 0,05
- Vaj kg 0,05
- Tejszín kg 0,2
- Só, bors, kakukkfű ízlés szerint
-
Sajtos-tejszínes burgonyagratin db 8
Elkészítés
A hullámos karikára vágott sárgarépát vajon dinszteljük. Mikor
félig megpuhul, hozzáadjuk a rózsáira szedett brokkolit, karfiolt
és a cikkekre vágott gombát. Sózzuk, borsozzuk és kakukkfüvet
adunk hozzá. Pár percet pirítjuk és hozzáadjuk a fél karikára
vágott cukkinit. Felengedjük a tejszínnel és készre forraljuk. A
sajtos-tejszínes burgonyagratint előírás szerint elkészítjük. A
tányér közepére helyezzük a gratint és körbeöntjük a
zöldségraguval. Kakukkfűvel dekoráljuk.