Tejfölös burgonyalepény lazaccal - Aviko Food Service
Tejfölös burgonyalepény lazaccal - Aviko Food Service
Elkészítés
A tejfölt sóval és borssal ízesítjük, hozzáadjuk a finomra vágott kaprot. A lazacot vékony szeletekre vágjuk és citromlével meglocsoljuk. A burgonyalepényt a csomagoláson jelzett módon készre sütjük, minden lángosra ízesített tejfölt és egy szelet lazacot teszünk. Citrommal és kaporral díszítjük.
Hozzávalók
- Burgonyalepény
20 db
- hidegen füstölt lazac 0,5 kg
- tejföl 0,2 kg
- kapor 3 csokor 3
- citrom 0,2 kg
- só, bors ízlés szerint
Elkészítés
A tejfölt sóval és borssal ízesítjük, hozzáadjuk a finomra
vágott kaprot. A lazacot vékony szeletekre vágjuk és citromlével
meglocsoljuk. A burgonyalepényt
a csomagoláson jelzett módon készre sütjük, minden lángosra
ízesített tejfölt és egy szelet lazacot teszünk. Citrommal és
kaporral díszítjük.