Receptek az Aviko Food Service-től

  • Tavaszi zöldséges bárányragu Aviko röszti falatkákkal

Tavaszi zöldséges bárányragu mini rösztivel - Aviko Food Service

Tavaszi zöldséges bárányragu mini rösztivel - Aviko Food Service A bárányt felkockázzuk és kevés zsiradékon erősen megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockázott vöröshagymát. Sózzuk, borsozzuk, kevés babérlevelet, fokhagymát adunk hozzá. Felöntjük vörösborral. Ráteszünk egy szál kakukkfüvet és egy szál rozmaringot. Sütőben puhára sütjük. A sütőből kivéve a húst kiszedjük és melegen tartjuk. A szaftot beforraljuk, hozzáadjuk a hideg vajat, ízlés szerint cukrot és balzsamecetet. Közben a zöldségeket gőzben megpároljuk, a rösztit a javaslat szerint elkészítjük. A húst tányérra rendezzük, meglocsoljuk a mártással. Tetejére szórjuk a párolt zöldségeket és a rösztit. Megszórjuk friss tárkonylevéllel.

Elkészítés

A bárányt felkockázzuk és kevés zsiradékon erősen megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockázott vöröshagymát. Sózzuk, borsozzuk, kevés babérlevelet, fokhagymát adunk hozzá. Felöntjük vörösborral. Ráteszünk egy szál kakukkfüvet és egy szál rozmaringot. Sütőben puhára sütjük. A sütőből kivéve a húst kiszedjük és melegen tartjuk. A szaftot beforraljuk, hozzáadjuk a hideg vajat, ízlés szerint cukrot és balzsamecetet. Közben a zöldségeket gőzben megpároljuk, a rösztit
a javaslat szerint elkészítjük. A húst tányérra rendezzük, meglocsoljuk a mártással. Tetejére szórjuk a párolt zöldségeket és a rösztit. Megszórjuk friss tárkonylevéllel.