Receptek

  • Sütőtök csípős zsálya szószban

Sütőtök csípős zsálya szószban

Elkészítés

A sütőtököt hámozzuk meg és vágjuk kockákra, harapnivaló méretekben. Hámozzuk és vágjuk apróra a hagymát, fokhagymát és gyömbért. Sütőtök repceolajban sütjük, amíg el nem színeződik. Adjuk hozzá a felaprított hagymát, fokhagymát és gyömbért, mindent együtt süssünk át egy rövid ideig, majd sózzuk, borsozzuk. Öntsük rá a bulliont és a tejfölt, és pörköljük al dente-re. A rukolát és a zsályát vágjuk apróra, vágjuk ketté a koktélparadicsomokat és keverjük össze a többi összetevővel röviddel a tálalás előtt. A Rösti falatkákat olajsütőben sütjük 3 - 5 percig 175 ° C hőmérsékleten, vagy sütőben 15 - 20 percig 220 ° C hőmérsékleten.

Tálalási mód:
A sütőtök ragut megfelelő tányérkában tálaljuk, pirított Rösti falatkákkal együtt.