Receptek az Aviko Food Service-től

  • Saláta spárgával, Aviko apróburgonyával és grillezett kecskesajttal

Spárga, kecskesajt és apróburgonya saláta - Aviko Food Service

Spárga, kecskesajt és apróburgonya saláta - Aviko Food Service Elkészítés A spárgát forró vízzel le kell önteni, hosszában félbe kell vágni és ezt követően minden felét még 3 részre vágni. A serpenyőben felmelegítjük az olívaolajat, aranyszínűre megpirítjuk benne a burgonyát és szezámmagot. A kecskesajtot tepsiben elrendezzük és 150°C-os sütőben addig sütjük, amíg nem kezd megolvadni. A lemosott rukkola salátát öntsük le vinaigrette öntettel, és arra a félbevágott burgonyát és spárgát helyezzük rá, a tetejükre pedig a meleg kecskesajt darabokat teszünk.

Elkészítés

A spárgát forró vízzel le kell önteni, hosszában félbe kell vágni és ezt követően minden felét még 3 részre vágni. A serpenyőben felmelegítjük az olívaolajat, aranyszínűre megpirítjuk benne a burgonyát és szezámmagot. A kecskesajtot tepsiben elrendezzük és 150°C-os sütőben addig sütjük, amíg nem kezd megolvadni. A lemosott rukkola salátát öntsük le vinaigrette öntettel, és arra a félbevágott burgonyát és spárgát helyezzük rá, a tetejükre pedig a meleg kecskesajt darabokat teszünk.