Spárga, kecskesajt és apróburgonya saláta - Aviko Food Service
Spárga, kecskesajt és apróburgonya saláta - Aviko Food Service
Elkészítés
A spárgát forró vízzel le kell önteni, hosszában félbe kell vágni és ezt követően minden felét még 3 részre vágni. A serpenyőben felmelegítjük az olívaolajat, aranyszínűre megpirítjuk benne a burgonyát és szezámmagot. A kecskesajtot tepsiben elrendezzük és 150°C-os sütőben addig sütjük, amíg nem kezd megolvadni. A lemosott rukkola salátát öntsük le vinaigrette öntettel, és arra a félbevágott burgonyát és spárgát helyezzük rá, a tetejükre pedig a meleg kecskesajt darabokat teszünk.
Hozzávalók
-
Friss burgonya 20/30 650g
- zöld spárga 30 db
- szezámmag 2 kanál
- vinaigrette öntet 100 ml
- kecskesajt 10 szelet
- rukkola tetszés szerint
- olívaolaj ízlés szerint
Elkészítés
A spárgát forró vízzel le kell önteni, hosszában félbe kell
vágni és ezt követően minden felét még 3 részre vágni. A
serpenyőben felmelegítjük az olívaolajat, aranyszínűre megpirítjuk
benne a burgonyát és szezámmagot. A kecskesajtot tepsiben
elrendezzük és 150°C-os sütőben addig sütjük, amíg nem kezd
megolvadni. A lemosott rukkola salátát öntsük le vinaigrette
öntettel, és arra a félbevágott burgonyát és spárgát helyezzük rá,
a tetejükre pedig a meleg kecskesajt darabokat teszünk.