Sajtos röszti táskák paradicsomsalátával fokhagymaszószban - Aviko Food Service
Sajtos röszti táskák paradicsomsalátával fokhagymaszószban - Aviko Food Service
Elkészítés
A salátát csíkokra, az uborkát, paradicsomot és fokhagymát apró kockára vágjuk, összekeverjük olívaolajjal és a fűszerekkel, majd lehűtjük. A szósz összetevőit (joghurt, majonéz, fokhagyma) összekeverjük és ízlés szerint sóval és borssal ízesítjük. A röszti táskákat a csomagoláson található javaslat szerint megsütjük. A salátát tálra rakjuk, arra kettévágott röszti táska kerül és a tetejét szósszal öntjük le
Hozzávalók
-
Potizer 10 db
- jégsaláta 2 db
- paradicsom 6 db
- friss uborka 3 db
- fokhagymagerezd 18 db
- olívaolaj 0,085 l
- joghurt 0,5 l
- majonéz 0,8 kg
- bors, só, bazsalikom, ízlés szerint
Elkészítés
A salátát csíkokra, az uborkát, paradicsomot és fokhagymát apró
kockára vágjuk, összekeverjük olívaolajjal és a fűszerekkel, majd
lehűtjük. A szósz összetevőit (joghurt, majonéz, fokhagyma)
összekeverjük és ízlés szerint sóval és borssal ízesítjük. A
röszti táskákat a csomagoláson található javaslat szerint
megsütjük. A salátát tálra rakjuk, arra kettévágott röszti táska
kerül és a tetejét szósszal öntjük le