Röszti lazackrémmel - Aviko Food Service
Röszti lazackrémmel - Aviko Food Service
Elkészítés
A lazacot és a tojást homogén masszára mixeljük, hozzáadjuk a majonézt, finomra vágott kaprot és fűszereket. A rösztit a csomagoláson jelzett módon megsütjük és hűlni hagyjuk. A lazackrémet habzsák segítségével halmozzuk a megsütött rösztire, aztán tejföllel és lazac kaviárral díszítjük.
Hozzávalók
- Röszti
tallérok 10 db
- melegen füstölt lazac 0,25 kg
- tojás 5 db
- majonéz 0,1 kg
- kapor 1 csokor
- lazac kaviár 0,07 kg
- tejföl 0,13 kg
- só, bors ízlés szerint
Elkészítés
A lazacot és a tojást homogén masszára mixeljük, hozzáadjuk a
majonézt, finomra vágott kaprot és fűszereket. A rösztit a
csomagoláson jelzett módon megsütjük és hűlni hagyjuk. A
lazackrémet habzsák segítségével halmozzuk a megsütött rösztire,
aztán tejföllel és lazac kaviárral díszítjük.